Analize și opinii

Iulian Capsali: ”Sar puricii din blana udă”

Vă mai aduceţi aminte de vârful de limbă al intelectualităţii băsiste, care îl gratula pe cel care a adus România – (ce se întâmplă astăzi este doar reverberaţia în timp a unei infecţii care a cangrenat Statul Român, creată de Băsescu împreună cu această camarilă dezgustătoare şi vorace)- pe noi culmi de civilizaţie şi progres?

base

Era chiar Gabriel Liiceanu, cel care după 10 (zece) ani de lins la cel mai atroce experiment colonialist din ţările foste comuniste, declara ritos în timp ce era decorat pentru “serviciu credincios” de un dement pe final de mandat (mai – 2014):

“Dumneavoastră aţi spus în cuvântul pe care ni l-aţi adresat că nu ştiţi dacă aţi fost la înălţimea exigenţelor măcar a unei părţi din intelectualitatea română. Fac parte din acei cărora li s-a lipit eticheta de «intelectual al lui Băsescu» şi aş vrea să spun cu această ocazie că aţi fost la înălţimea unei bune părţi a intelectualităţii din ţara asta. (…) Asta înseamnă tocmai că s-au recunoscut cu valorile lor în activitatea dumnavoastră”, a spus Gabriel Liiceanu.

Liiceanu a continuat: “Timp de 10 ani cât aţi fost, sunteţi preşedintele României, nu aţi făcut decât să ne aşezaţi pe drumul pe care noi, cei care credem care e binele în chip matur al României, trebuia să ne aşezăm. Şi pentru asta vă mulţumim”.

Ei bine, astăzi, prietenul lui Andrei Pleşu, parte a tripletei de baroni ai minţii cu inimile închinate marelui cârmaci (evident Pleşu, Patapievici, Liiceanu, cu încă câţiva ţuţări în coadă), se dezice de Băsescu. Cică, citez: “Băsescu a devenit anti-Băsescu” (!)

Nu, şefule de trib Limbă Lungă, Băsescu a fost şi va fi egal cu sine mereu.

Lichelelor, după ce aţi cauţionat jaful şi demantelarea suveranităţii României susținându-i implicit pe Udrea, Bica, Cocoş, Videanu, Pinalti, Mircea Băsescu, Bercea Mondialu, Blaga, Falcă, Prinţu’ Pol, Monica Macovei şamd, după ce aţi tăcut ca peştii când Preşedintele şi-a obligat partidul să-i voteze progenitura analfabetă pentru Parlamentul European, acum vă daţi virgini?

Apel către liichele: Să nu vă mai vedem o perioadă mutrele slinoase, se poate?

14516519_1698983447094469_2465909061765053531_n

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • “Basescu a devenit anti-Basescu!”= rezultatul, efectul cauzei izvorata din intentia derularii unei activitati laborioase de a inventa un sistem care s-a dovedit monstruos, in nota ingineriei mefistofelice cf careia numai un monstru este capabil sa creeze alti monstri, dovada fiind indicele de prosperitate al tarii-devalizate,defrisate,devastata,deviata de la suveranitate,identitatea nationala, nivelul de trai “decent” al unui popor ingenuncheat…”manca-v-ar Raiul!”