Analize și opinii

Iulian Capsali: RĂZBOIUL ABIA ACUM INCEPE

Eram aproape sigur că operațiunea de la “Crocus” (Moscova), unde au fost măcelăriți peste 140 de oameni fără apărare, a fost făcută sub steag fals.
Vezi Doamne, ISIS. Ăia se aruncau în aer, ăștia aveau ruta aranjată spre granița cu Ucraina, unde au fost prinși.
Oricum ISIS a fost clocită în închisoarea de la Guantanamo (pentru cine mai citește presa occidentală care își face treaba), iar imaginile cu fostul candidat la președinția SUA, John McCain, și liderii ISIS, sunt și acum pe internet, deci nu ar fi fost o ciudățenie. Dar nu se potriveau piesele de puzzle aici. A fost doar o perdea de fum.
Au fost capturați aproape toți, din câte spun comunicatele oficiale. Și vor vorbi.
Oricum o mobilizare mai bună pentru ruși, care vor da un răspuns asimetric la acest act terorist, nu putea exista.
Nu înțeleg, cei din Deep State chiar nu studiază istoria?
Războiul de abia acum va începe…
Sper din tot sufletul că prin țestele inconsistente ale “strategilor” români (când îi auzi pe generalii și “geostrategii” noștri la tv te înspăimânți), neuronii neafectați le vor da un feedback rezonabil și nu vor face din această țară o ruină fumegândă.
Oricum, cu cât frontul se va apropia de Odessa, pregătiți-va ca România să devină o țară înțesată de armate străine ca să ne…protejeze. Alegerile, în acest context, vor fi doar o comedie proastă, cum este de altfel această gorilă cu pene, noul partid unic PSDNL.
Vom fi nu doar sub ocupație armată, ca în anii bolșevismului, dar ca și atunci va fi un delir ideologic. Toate demențele woke pentru transformarea copiilor în “oameni noi” vor fi puse în aplicare și nimeni nu va mai putea face nimic.
Doar Dumnezeu.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Sorry, Dumnezeu este un concept IUDAIC.Iudeii ne-au dat mari Oameni (Kafka, Spinoza); ne-au dat crestinismul , dar uitam ca a fost o riposta la satanismul desantat care ii cuprinsese in contact cu canaaniti. Iar khazarii, convertiti la iudaism, ne-au dat bancsterii de azi si din trecutul recent (cateva sute de ani) asupra carora conspirationistii arunca acuzatii tot de satanism.Deci sunt ok cu Principiul Universal respectiv, dar daca ii ziceti Dumnezeu, ma pierdeti de sustinator.