Analize și opinii

Iulian Capsali: ”Până unde mergeți cu manipularea și propaganda, jigodii nenorocite?”

O FEMEIE GRAVIDĂ MOARE purtată între spitale*, iar mașina criminală de propagandă din presă, dar și psihopatul Arafat, afirmă că femeia a postat pe Facebook că nu credea în utilitatea măștii ca protecție anti-Covid.

Masca fiind contestată ca prevenție inclusiv de medici și specialiști din toată lumea, chiar și de ministrul Tătaru inițial.

Nu mai vorbim de faptul că producătorii serioși ai măștilor folosite în general de public (nu vorbim de măștile cu filtru special, care sunt scumpe și greu de găsit), scriu chiar ei pe cutie că nu protejează împotriva virușilor.

De ieri, în diferite orașe din țară, adulții și copiii peste 5 ani sunt obligați să poarte masca în parcuri…

Deci, bestiilor criminale, faceți o anchetă ca să vedeți de ce a murit femeia și copilul ei nenăscut și nu mai poluanți mințile fragede ale snowflakes-ilor cu propaganda mizerabilă!

Mor oameni din cauză că țineți spitalele închise!

Băgați în spital cu forța asimptomatici, caz UNIC ÎN LUME!

Faceți teste în laboratoare fără certificare și cu personal nespecializat pe un virus (SARS-CoV 2) a cărui izolare stârnește controverse – ce testați, de fapt?

Sunt cauze pentru cele până la 70% teste cu rezultat fals, despre care vorbea medicul specialist Musta, șeful clinicii din Timișoara.

Dați tratamente scumpe pentru o viroză la care NU EXISTĂ TRATAMENT, toate virozele/gripele fiind tratate pe simptomatologie, deci nu poți da un tratament țintit pe COVID-19. Am convingerea că mulți oameni au murit datorită unor scheme de tratament (care includ medicamente anti-HIV, cu efecte adverse grave), ce NU AVEAU LEGĂTURĂ CU EVOLUȚIA BOLII PACIENTULUI!

INTUBAREA NU ESTE TRATAMENT, peste 80% din intubați mor!

Distrugeți psihicul oamenilor, relațiile sociale, ruinați economia; OMORÂȚI – din cauza “procedurilor” – oameni care puteau trăi dacă ar fi fost tratați la timp de bolile de care sufereau sau care suferă accidente!

Dar voi induceți ideea că de vină sunt oamenii care merg la mare și femeia care postează pe Facebook înainte să intre în malaxorul politico-medical.

Până unde mergeți cu manipularea și propaganda, jigodii nenorocite?

*A fost “uitată” în salon, după relatarea unui medic din spitalul județean Arad.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu