Analize și opinii

Iulian Capsali: „Omicron e fix pix, nimic. O răceală. Nu coboară la plămâni, rămâne sus, la căpățână”

Văd în jurul meu prieteni sau amici din viața reală ori de pe Fb, care VOR NEAPĂRAT ca să le iasă Omicron în test.
Că au simptome de răceală, îi doare capul, au stare de oboseală, îi doare gâtul, adică simptome de viroze, mai rar simptome de gripă (dureri de mușchi, oase etc).
Unii, ce-i drept, o fac pentru ca să aibă 6 luni de cod QR cu care să între la mall și să plece în vacanțe în Grecia, la vară. Alții, dintr-o profundă grijă de a fi încadrați la DSP, ca să fie corecți cu “societatea” desenată de ideologia Covid. Își fac testul cu religiozitate, speriați de rezultat. Test despre care știm că dă erori nenumărate. Dacă nu le iese la testul rapid, fac neapărat PCR.
Covid a devenit o traumă dorită, peste care se trece cu îngrijorare, dar care îți dă, la final, sentimentul liniștitor de katharsis.
Omicron e fix pix, nimic. O răceală. Nu coboară la plămâni, rămâne sus, la căpățână 🙂 Cred că două doze de antivirale sunt megasuficiente. Ceai cu miere, lămâie, vitamine. Odihnă. Light.
Care sunt consecințele dacă intrați în listele DSP? În afară că intrați 6 luni în mall și faceți plajă în Grecia?
– Ridicați suma de infectați prin care psihopații mențin teroarea: măști, certificat etc.
– Dacă sunt copii, închiderea clasei și trimiterea în online. Plus nenorocirea măștii la clase, o crimă pentru sănătatea fizică și psihică a copiilor și a profesorilor.
– Acceptarea codului QR CA REFERINȚĂ DE NORMALITATE SOCIALĂ. Practic, din oameni deveniți o piesă pe care demenții acestei lumi o mută și o conduc spre ceea ce doresc: creditul social vă pune în condiția de sclaveți, pe model asiatic.
Deci nu curățați, cu propria voință, un drum care duce în abisul unei tiranii perfecte. (Asta e valabil și pentru cei care se înțeapă pe lângă.)
Opuneți-vă până la capăt, total!
Orice încercare de a păcăli sistemul sau de a intra în rând este un pas spre dictatura mondială.
Autor: Iulian Capsali