Analize și opinii

Iulian Capsali: „Nu doar Arafat e psihopat”

Peste tot dai de psihopați, mai mari sau mai mărunți. Unul mare este securistul olandez Timmermans, dușmanul României, care ne cere să închidem minele. Asta ar însemna să închidem și termocentralele pe cărbune, ceea ce ar duce la importuri de energie. Deci la energie mai scumpă la consumator, adică la noi, fraierii. Deci faptul că este subvenționat mineritul, pretextul pentru neoliberali de a distruge o întreagă industrie locală invocând un fundament al extremei verzi (este poluant, contravine Green Deal), va sărăci populația și va duce la desuveranizarea României.
Să revenim la psihopații mici, mulți și români. Ce fac ei? Se duc pe site-ul echipei Chelsea, care a pus imaginea cu Catedrala Națională ca fiind emblematică pentru București. Se duc și ce fac? Încep, în cel mai pur stil #rezist, să înjure BOR. Cred că britanicii se crucesc…
Așa arată ura de sine la românul spălat pe creier de propaganda globalistă. Adică la votantul USR, în special. Care USR a votat aproape în bloc pentru retragerea sprijinului financiar Schitului Prodromu, cel mai mare așezământ românesc din Sf. Munte.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Pai de sa mai avem noi industria noastra extractiva de carbune, cand putem cumpara carbune la preturi uriase de la unguri si polonezi(caci intra schema si o gramada de intermediari, ca de obicei in Romania) depinzand energetic aproape total de acestia?! Mai ales ca pt asta, UE l-a scos de la naftalina pe putregaiul neomarxist, Timmermans, fost avocat personal al lui Soros si membru de vaza in board-ul Fund-atiilor jidovului, ca sa le arate nuiaua, slugoilor ordinari de la Bucuresti! Iar Iudele si slugoii autohtoni, stim ca actioneaza potrivit dictonului: „Totul pt straini, absolut nimic pt romani”!
    Multi ani sa traiasca! La Jilava!