Analize și opinii

Iulian Capsali: ”ISTERIA CU COROANĂ DE VIRUS”

Românii din diaspora vor vedea că nicăieri nu e mai bine decât în țara pe care mulți dintre ei o înjură zilnic.Panica lovește și în România: la METRO, cozi imense și coșuri pline cu spirt, igienol, conserve și apă plată.

Gripa de orice tip NU SE TRATEAZĂ CU ANTIBIOTICE. Este uimitor să vezi că unii iau antibiotice preventiv. Vă distrugeți imunitatea!

Nu este nicio diferență de mortalitate între gripa “clasică” și coronavirus, deci panica întreținută de mass media și unii deontologi este criminală! Anul trecut au murit în România la epidemia de gripă aprox. 200 de concetățeni (marea majoritate din cauza de comorbidități – boli cronice, cancer, trai în mizerie, alcoolism șamd).

Am trecut personal prin gripă iarna asta. În plus, unul dintre copii mi-a adus luna asta, de la școală, o viroză pe care însă am dus-o pe picioare. La Anastasia săptămâna trecută au fost doar 4 (patru) copii în clasă. Nu s-a panicat nimeni, nu s-a închis școala. Azi au fost vreo 16 din 19.

Ideea de a se opri legăturile aeriene cu Italia mi se pare aberantă, nu are nicio logică. Repet, e ca o gripă comună.

IGIENA a salvat vieți și a mărit speranța de viață a umanității, mai ales în aglomerările urbane. Pentru ciuma bubonică, gripa spaniolă (aprox. 70 milioane de victime) etc nu au existat vaccinuri și tratamentele erau paleative; pandemiile au trecut de la sine. Spălati-vă cât mai des pe mâini, ștergeți-va telefoanele, evitați îngrămădeală atunci când puteți.

NU PERMITEȚI RESTRÂNGEREA DE LIBERTĂȚI care poate fi impusă de Securitatea Globalistă profitând de isteria creată de coronavirus!

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Directoarea Laboratorului de cercetări și analize din cadrul Spitalului Universitar Luigi Sacco din Milano, Maria Rita Gismondo, afirma despre gravitatea noului coronavirus: „Este o simplă gripă, nu o boală mortală”. Are mare dreptate, doctorita italianca, e chiar mai slab ca mortalitate decat gripa(marea majoritate a chinezilor infestati s-au vindecat), doar ca e mult mai contagios! Coronavirus este un virus al Ocultei produs in laborator(dupa cum au bine au observat si cercetatorii indieni, care probabil, vor trebui sa retracteze ce au declarat ), care are scopul de a crea panica uriasa in Lume, prin intermediul mass-mediei vandute, cat si prin masurile dictatoriale ale autoritatilor, la fel de vandute, vizand in final suprimarea a cat mai multe drepturi fundamentale ale cetateanului! Unii medici italieni au afirmat ca virusul a aparut in Italia, desi cei care erau supravegheati ca venind din China, nu erau infestati, ceea ce arata ca virusul este pulverizat in locuri aglomerate(aeroporturi, gari, supermarketuri, etc) de catre oamenii Ocultei! De ce au ales Italia, ca prima tara europeana a experimentului lor diabolic? Pt ca, dupa debarasarea de la guvernare, de nationalistul-suveranistul si conservatorul Salvini, unde au ramas doar fortze progresist-neomarxiste, Oculta are certitudinea ca experimentul lor va functiona din plin! Tinand cont de coloana verticala a „scumpilor nostri conducatori”, credeti oare, ca acest experiment al Ocultei, se poate realiza „cu succes” si in Romania?

  • Panica loveste, dementeste, epuizeaza, dauneaza grav sanatatii, zoombizeaza. Virusul “PANICA”. Este importanta mentinerea unui stil de viata sanatos. Alimentatie sanatoasa, odihna suficienta, efectuarea de activitati fizice in mod regulat, factori cu efect demonstrat de crestere a energiei, rezistentei la stres si a performantelor. 8h munca, 8h somn, 8h program recreativ. Se respecta? Il rugam pe domnul, domnul procuror Balasoiu, intaiul pensionar special al tarii sa ne impartaseasca despre stilul domniei sale de viata (program de lucru, alimentatie, activitati profesionale, recreative, etc.) ca sa ne luminam cu privire la durata de viata, indicatorii de perfomanta responsabili de obtinerea trofeului-pensia speciala. Igiena si Coliva. Apa, sapun, grau fiert si miere, ganduri bune, preventie si profilaxie. Istoria se repeta. Astfel, la 50 de ani dupa moartea Sf. Teodor Tiron, imparatul Iulian Apostatul (361-363), dorind sa-i batjocoreasca pe crestini, a dat ordin guvernatorului orasului Constantinopol sa stropeasca toate proviziile din pietele alimentare cu sangele jertfit idolilor, in prima sapatamana a Postului Mare. Coincidenta, intamplare, similitudine!? Sf. Teodor, aparandu-i in vis Arhiepiscopului Eudoxie, i-a poruncit acestuia sa-i anunte pe crestini sa nu cumpere nimic din piata, ci mai degraba sa manance grau fiert cu miere, cunoscuta coliva a vremurilor noastre. Biotehnologiile sunt capabile sa transforme individul si specia umana intr-o noua specie, mai performanta poate, dar care nu mai reflecta mesajele umaniste, asa cum le intelegem astazi. Un lucru bun, rau?! Rockefeller a desfiintat curele naturale si a creat Big Pharma. “Eu nu doresc o societate de ganditori. Eu doresc o societate de muncitori” – viziunea domniei sale asupra NOM. privim imaginea! Muncitori cu “m” de la mutanti. Din pacate. Am uitat ca in interiorul Pamantului sunt energii de bucurie, pace si iubire. Materializarea lor sunt florile care cresc pe el, hrana pe care o obtinem si tot ceea ce face caminul omului, mesaje adresate mintii care spun ca viata are sens, ca Universul exista in perfecta armonie, iar frumusetea lui este cauza si efectul Creatiei. Bataile inimii omului sunt parte din simfonia Pamantului. Atenteaza covid-19 la bataile inimii omului!? Desigur, suntem ocupati cu anticipatele, privatizarea societatilor cu capital de stat ramase pe agenda: Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Portul Constanta pe unde patrund containere cu deseuri tratate cu subs. chimice. otravitoare (50 de containere + 16 containere = 66 fix varsta pacientei, caz critic dealtfel, care a ars in urma reactiei cu un biocid inflamabil), Tarom, CEC si ce-o mai fi ramas de interes national. Orice criza genereaza trezire, dus rece. Rece ca gheata. Trezirea… Binecuvantata fie trezirea! Multumim pentru trezire!

  • Importam medicamente si materiale sanitare din China si Italia, pe teritoriul tarii isi desfasoara activitatea cateva zeci de mii de firme cu actionari chinezi, italieni. Taxa clauback, facilitatile oferite companiilor farmaceutice, profitul, afacerea cu zilele omului, toate acestea vorbesc de la sine, prin efectele la vedere, in speta coronavirus. Acuma, daca e sa analizam contextul de manifestare in cazul altor epidemii, ajungem la concluzia ca oricat s-ar stradui cineva sa uniformizeze, masifice, formateze, debusoleze, imbolnaveasca, ucida umanitatea pe fata Pamantului, pana in prezent geostrategiile nu si-au atins tinta. Haideti sa analizam cazul mai recent referitor la pesta porcina. Prietenii nostri arabi nu manaca porc, animal pe care il considera spurcat, ce-i drept, cam murdar, dar pe gustul autohtonilor. Pentru o ceafa de porc la gratar uiti de graul fiert cu miere. Prietenii nostri chinezi obisnuiesc carne de caine, sarpe, fructe de mare. Personal, nu mi-as ucide cainele, cu riscul ca mor de foame. Si tot asa… Or, date fiind circumstantele specifice fiecarui popor, cum ar avea viziunea globalista sorti de izbanda, constienti fiind de faptul ca toate teoriile au un sambure de adevar (creationiste, evolutioniste, platiste, globaliste, etc)

  • Intr-un final ajungem la… carnea de om. Nu intram in panica, respiram adanc, numaram pana la 5, vorba regretatei Tamara Buciuceanu, si ne intrebam, desigur, in cunostinta de cauza cu privire la traficul de carne vie de om, cine ne mananca, modifica experimental, saboteaza, sexualizeaza, insclavizeaza, indobitoceste, viruseaza, indatoreaza, supraimpovareaza, deviaza de la cale, adevar, viata? N-avem incotro. Intrebarile trebuie sa ni le punem daca vrem raspunsuri, sa aflam cine suntem, de unde venim, incotro ne indreptam, si care-i rostul, sensul, ratiunea noastra de a fi… Si acum, daca in jurul nostru cineva stranuta… nu-l lovim cu bata, mai degraba ii transmitem o binecuvantare, cea mai mica de care suntem inca in stare. Multumesc! Binecuvantari divine la toata suflarea!