Analize și opinii

Iulian Capsali: ”DUMINICA CURVEI”

Astăzi, prostituatele din presă (ProTV din ce am văzut) alergau cu camerele să filmeze oamenii veniți fără botnițe la Sf. Liturghie – care s-a ținut, nota bene, AFARĂ, în curte.



Sunt puși la stâlpul infamiei tinerii care s-au distrat ieri în Herăstrău. Despre noi, cei care am protestat zilele din urmă, nu mai vorbesc: lovitură de stat putinistă.

În loc să cerceteze tunurile enorme date de securiștii care fac afaceri cu statul, abuzurile la care sunt supuși asimptomaticii, ținuți cu forța în spitale, sau faptul că la Suceava au fost considerați pozitivi absolut toți cei care au fost testați, gunoaiele din presă pun umărul la instaurarea dictaturii politico-medicale, cu Arafat și Tătaru la manșă.

Desigur, nu uităm că guvernul Orban i-a mituit cu 40 milione euro ca să le cânte în strună. Din banii noștri, strânși din impozite și taxe.

Câinele de pază al democrației este pus în lesă. Prestația lor este incalificabilă; o pagină neagră în procesul de manipulare și impunere a tiraniei globaliste.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook