Analize și opinii

Iulian Capsali: “CUM NE UCIDEM VIITORUL”

Ce arată această CRIZĂ MONDIALĂ INDUSĂ?



Că, pe lângă cei care au “biserica în suflet”, care acceptă lagărele pentru asimptomatici, cei care au plăcerea bolnavă ca să vadă toată populația României vaccinată obligatoriu ca vitele din grajd, cei care aplaudă abuzurile miliției șamd, mai există și cei care vor să-și “înghețe” copiii în case.

Vorba prof. Miclea, cum vom justifica închiderea școlilor în județe unde avem 15 sau 17 bolnavi spitalizați?

Suntem sănătoși la cap?

La sfârșit de ianuarie anul acesta, în clasa zero a Anastasiei au rămas în clasă, din cauza virozei, 6 (șase) elevi din 27! Cinci copii au fost în spital! Și nu s-au gândit să închidă școlile!

Chiar și așa, cu școlile care vor fi deschise numai pentru clasele a VIII-a și a XII-a, ca să poată da examenele, sunt părinți care fac scandal. Vor să-și țină copiii lângă ei, ca să nu se infecteze de covid și să-l aducă acasă.

Unde mergem, fraților, spre ce lume ne îndreptăm?

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facdebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Pun pariu ca ne va tine Plavanul in arest la domiciliu, cu Economia blocata si cu bisericile inchise, atat cat  “va dori  muschiul lui”!!   Asa ca, “Romania lucrului bine facut” se va transforma in Planeta Plavanului,  rotindu-se  in jurul Stelei Merkel!  Asa ca ma adresez imperativ Parlamentului si cetatenilor romani: suspendati de urgentza Plavanul si apoi demiteti-l prin vot, altfel ne va suspenda el definitiv din viata aceasta!

  • SEFU’ JEGUL MAFIOT ADICA MINCIUNA , FALSUL , CURVASARIA , DROGUL SI BETZIA AISTA IASTE MEDIUL AL MAI PRIELNIC SI DE FAPT UNICUL MEDIU PRIELNIC LA ORICE MIZERIE UMANA SI LA MIZERABILI VA TRAGE MEREU ORISICARE INFECTIE !
    CA DEH , CRIMINALUL PRIN CRIMA NU
    SE POATE INLATURA ! OMUL CUMSECADE NU FACE ASA CEVA. DAR O FI TOTUSI CINEVA ORI CEVA CARE SA-L DEA GATA !
    IA GANDITI DUMNEAVOASTRA SI APOI SIMTITI DE O-TI AVEA STAREA BUNA !

  • Criza mondiala indusa ne obliga sa gandim, folosim creierul aflat in procedura de micsorare din cauza super-mega-extra tehnologiei. Prima lectie: Despre omenire. Cine suntem, de unde venim, incotro ne indreptam, constienti de faptul ca nu prea mai avem cu ce sa procesam informatiile despre univers si mediul inconjurator. In dovedire, anexez:

    “Specia umană terestră a intrat în ultima fază de involuție biologică. Simțurile sale se află în regres iar super-simțurile proprii materiei vii au rămas blocate în subconștient. Potrivit prognozei elaborate de oameni de știință, câteva miliarde de pământeni își vor pierde vederea până în anul 2050. (Sursa: Science Alert). Și celelalte simțuri primordiale ale omenirii sunt în atenuare galopantă. Creierul uman se află în proces involutiv din cauza unor factori tributari civilizației tehnologice actuale. Omul nu a ținut seamă de dezvoltarea sa psihică, în raport cu progresul tehnologic. Cu alte cuvinte, specia umană s-a lenevit sub impactul facilităților tehnologice zilnice și nu își mai folosește creierul la capacitate integrală…”, Jurnal paranormal – realitatea incontestabila!!! Mai mult, ne-am devitalizat, diminuat imunitatea organismului, pierdut identitatea, apartenenta, sensul vietii, devenit tinta virusilor, agentilor patogeni, altor entitati!!!

  • Cum ne ucidem viitorul, oameni buni?! Din ce cauze devenim extrem de agresivi, extrem de inumani, de non-umani, de orice altceva, numai oameni, nu?! De ce… ?!

    Oricat ar fi de dureros, adevarul trebuie evidentiat fiindca numai adevarul ne va elibera.
    În ultima vreme tot mai multe vedete cu moralitate și credință în Dumnezeu de la Hollywood ies în față și dezvăluie cloaca satanisto-pedofilă ce există de zeci de ani în industria de film americană. Printre aceștia pot numi pe Mel Gibson, Elijah Wood (Frodo din filmul ,,Stăpânul Inelelor”), etc.
    Pe cei care nu cred în toate astea îi înțeleg. Mintea lor nu poate să accepte aceste adevăruri, ele sunt prea dure și mintea se opune. Este normal pentru ființe normale ca noi, dar aceste adevăruri există, ele sunt acum scoase la suprafață pentru ca cei vinovați să plătească. Pentru a fi conștientizate de fiecare dintre noi, ca pe viitor să nu se mai întâmple. Trebuie să conștientizăm că toate acestea s-au întâmplat datorită indiferenței noastre, focusării fiecărui individ doar pe ce-l interesează strict personal, conform programului Matricei 3D în care am trait până acum.

    Boxerul Rodriguez spune că are legături la Hollywood și poate confirma că există o problemă uriașă de abuz asupra copiilor care se întâmplă de ani buni. Dar veștile bune sunt că există o operațiune de amploare pentru a rezolva totul. Și în orice zi, veștile despre toate acestea vor lovi presa, potrivit lui Rodriguez. El spune că există „cercuri pedofile care sunt dărâmate”. Că „există sacrificii de copii unde oamenii beau de fapt adrenochrom.”

    Adrenochrome este un drog obținut din oameni torturați, de obicei copii.
    Dar înainte de a merge să apucați sticla de Bourbon pentru a vă îneca lacrimile, care este o reacție destul de normală, ar trebui să vă dați seama că oamenii buni fac ceva în acest sens. Rodriguez spune că: „trebuie să vă spun, mulți dintre voi nu-l plac pe Trump, dar acum face ceea ce trebuie.” Rodriguez nu este singurul care crede acest lucru. Ai auzit vreodată de QAnon? Aceasta este presupusa operațiune militară pozitivă care doboară Statul Profud (Deep State).
    Sursa: https://stillnessinthestorm.com/
    Multumesc pentru aflarea adevarului, revenirea pe cale, la viata in pace, armonie, bunastare pe planeta!

  • În acțiunile întreprinse de trupele speciale americane și marină, peste 50.000 de copii traumatizați, subnutriți și decedați, au fost scoși din tunelurile subterane din toată țara din octombrie trecut. Operațiunile au fost autorizate de președintele Trump și coordonate de comandantul șef, generalul Mark A. Milley și alți generali militari ai grupului de lucru pedofil din Pentagon.
    Sursa: https://beforeitsnews.com/

    Suflet de copil eliberat…
    Lupta vicleana pe suflet…

    Acum coroboram operatiunea “corona” cu operatiunea QAnon cu luminitele care traverseaza orbita joasa a planetei pe directia NV-SE cu operatiunea de alegere a graului de neghina intru celebrarea vietii pe Pamant prin Gratia Divina…
    Recunostinta si Binecuvantare la toata suflarea oriunde ne-am afla!

  • … cu albastrul de Voronet, albastrul Cerului, marea albastra, albastrul din drapel, albastru de metilen, planeta albastra, aviarii albastri, strabunii albastrii, comunicare albastra, tiroida vindecata (mai prezinta cineva senzatia de “nod in gat”?), aliati precum in cer asa si pe pamant, luminosi, sclipitori, rogvaivi, divini… pace…