Analize și opinii

Ion Cristoiu: ”Klaus Iohannis nu e om de stat. Prezenţa lui la Cotroceni e un atentat zilnic la Siguranţa naţională!”

După prestația de agitată fără motiv, în pijama, ca şi cum ar fi sărit direct din pat în faţa camerelor de luat vederi a Mădălinei fostă Puşcălău, pe vremuri, PSD-ista de serviciu a postului B1Tv, azi anti-PSD-istă de tip Andreea Pora, a venit rîndul lui Klaus Iohannis să se dea la Alianţa PSD-ALDE, cîştigătoare a alegerilor din 11 decembrie 2016.

klaus-iohannis-presidential-campaign

Discursul ținut de Rața mecanică la prima şedinţă a CSM e o nouă dovadă că, aşa cum am scris şi voi mai scrie pînă la Referendumul de Suspendare, prezenţa lui Klaus Iohannis la Cotroceni e un atentat zilnic la Siguranţa naţională.

În timpul Crizei politice de la finele lui decembrie 2016, provocate de Nerodul Iresponsabil, observam că Klaus Iohannis a luat ca pe o ofensă personală votul din 11 decembrie 2016. Că votul a fost eminamente împotriva sa, echivalent cu o suspendare, nu mai încape îndoială.
Electoratele PSD, ALDE și PMP au ieșit la vot pentru a sancționa pe cel care a pus la cale Diversiunea tragică numită Afacerea Colectiv pentru a-și instaura Guvernul Meu, rămas în Istoria României, alături de Ciuma lui Caragea, la capitol Năpaste abătute asupra bietului Popor.
Electoratele PSD, ALDE și PMP au ieșit la vot pentru a-i administra un lovitură năucitoare celui care a folosit Sistemul instituțiilor de forță împotriva adversarilor din politică şi din presă.

Celelalte electorate n-au ieșit la vot dezamăgit de un președinte pe care-l votaseră în speranța că va practica și va impune un Un altfel de politică.
Un om de stat, chiar şi unul mic, nu unul mare, ar fi tras din acest vot concluzia unei necesare schimbări de prestaţie.
Ar fi redevenit preşedintele tuturor românilor şi nu numai preşedintele Binomului SRI-DNA.
Ar fi propus naţiunii un Proiect măreţ, îmbrăţişat de toţi românii, indiferent de credinţele lor politice.
Ar fi purces la o politică transparentă.
Ar fi renunţat la constestarea sentinţei definitive în cazul uneia dintre cele 7 case de la Sibiu, din care el, ca un chiabur ce este, stoarce chirii exorbitante.

Klaus Iohannis nu e om de stat.
Nu e nici măcar om.
E un Nerod Iresponsabil.
În loc să înveţe din lecţia votului după alegeri, a declanşat împotriva românilor care l-au ofensat cu votul împotriva Guvernului Meu şi a Partidului Meu un război pe viaţă şi pe moarte, meschin, mărunt, război de om mărginit, care nu-şi găseşte odihna pînă nu se răzbună prostește.

Discursul de la CSM a fost denunţat de analişti şi politicieni pentru atacarea inutilă a lui Liviu Dragnea şi a lui C.P. Tăriceanu.
Inutil să mai spun că, scris de Binomul SRI-DNA (de aia n-a fost prezentă Codruţa Kovesi, îşi trimisese purtătorul de cuvînt, Klaus Iohannis) discursul n-a abordat nici una din marile probleme ale Justiţiei din România:
De la numărul uriaş de legi proaste pînă la condiţiile materiale sordide în care se desfăşoară procesele.

Cine a urmărit cu atenţie Discursul a putut sesiza că, dincolo de asumarea de către Preşedintele României a posturii de copreședinte al PNL, s-a întrezărit ceea ce are de gînd să facă Klaus Iohannis în perioada următoare:
Să folosească Binomul SRI-DNA pentru a se răzbuna pe pe cei considerați de el răspunzători de laba peste bot care i-a dat Poporul român.

Sub loviturile năprasnice ale Scandalului Sebastian Ghiţă, Binomul SRI-DNA s-a strîns unit în jurul lui Klaus Iohannis.
Binomul ştie că prăbuşirea sa ca principală instituţie de folosire a luptei anticorupţie pentru răfuielile mafiote înseamnă nu numai plecarea din şefii, dar şi plecarea la închisoare.
De aceea, Binomul e acum în stare de orice pentru supravieţuire.
Supravieţuirea Binomului SRI-DNA e posibilă doar prin slujirea necondiţionată a Nerodului Iresponsabil de la Cotroceni.
Dacă Klaus Iohannis nu e suspendat, România se va confrunta cu un Război pe viaţă şi pe moarte declanşat de Binom pentru a-i pansa Nerodului Iresponsabil rănile provocate de votul românilor.

N.B ”Avem președinte!” exclamă Ziare.com,  una dintre gazetele de perete ale  Binomului SRI-DNA.  Așadar, Binomul îi trimite pupici Raței mecanice! Publici publici, de data asta,  pentru că pupicii din Biroul de la Cotroceni i-au fost dați demult.

Autor: Ion Cristoiu

Sursa: Ion Cristoiu Blog

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Iohannis pentru noi este Hitler 2!!! Absolut toate bisericile chrestine din istoria Chrestinismului nu reprezinta altceva decat niste sandramale mistico-religioase de tip politico-mafiot care cred in niste zei abominabili arhetipali (imaginari) si care intotdeauna vor fi jumatatea “mai buna” (“good cop”) a binomului cabotin si imoral multi-milenar religie-politica!!! Germania este o civilizatie-cultura-societate bolnava psihic condusa de spirite malefice care vor sa cucereasca Europa inca din secolul al VII-lea e.n. fara rusine si fara Respect pentru Pace si Omenire!!!

  • D-le Cristoiu esti chiar gretos. Probabil ca gaina aceea care fată pui a trecut prin Vrancea și te-a născut prematur.