Analize și opinii

În timp ce veniturile românilor se duc în cap, două bănci străine scapă de datorii de 400 de milioane.

În timp ce veniturile românilor se duc în cap, două bănci străine scapă de datorii de 400 de milioane.
Aflu de la Daniel Catalin Zamfir:
„Luni, 8 martie, va trece tacit în Senat legea care anulează, practic, obligația pe care BCR și Raifeissen Bank o au de a returna Statului român suma de circa 400 milioane lei, în urma unei decizii definitive și irevocabile a ICCJ.
Președintele Senatului, pluserista Anca Dragu, președintele comisiei de buget, pluseristul Claudiu Muresan și presedintele Comisiei Juridice, penelista Iulia Scântei, au refuzat în mod deliberat să introducă pe ordinea de zi, timp de trei săptamâni proiectul de lege, tocmai ca să se împlinească termenul de adoptare tacita.”
Acum înțeleg și proștii, ce au căutat conducerile băncilor străine din România, cu tot cu salariați, la mitingurile tefeliste?
Acum înțeleg aceiași proști, de ce trebuie schimbat repede Avocatul Poporului?
Acum înțeleg tot aceiași proști, de ce ne acuză căzăturile din presa deontoloagă că noi, ăștia câțiva care mai scriem d-astea, suntem plătiți de Putin?

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Cu siguranta ca, toti investitorii straini, inclusiv bancherii, vor fi foarte multumiti de planul guvernantilor de “redresare” a economiei, caci vor pune totul pe butuci si vor vinde tot ce mai este inca romanesc din Colonia asta, pe care le vor da apoi strainezilor, ori moca, ori la preturi derizorii! Conform dictonului: “Totul pt straini, absolut nimic pt romani”!
    Multi ani sa traiti! La Jilava!