Analize și opinii

In sfarsit am prins Occidentul din urma!

corporatist obosit01Avem boschetari care bantuie cu carucioarele lor exact cum am vazut noi in filmele americane. Avem masini de vanzare, functionale cu 800 euro, avem “ autisti” cu casti in urechi la tot pasul, tineri tatuati pana in gat, gay cu tupeu, divorturi la greu, natalitate scazuta, adulti infantili, copii precoce, obezitate crescuta, babe sexoase. Ne permitem sa mancam fast food, dam cu cardul pentru o guma, traim momentul si ne plangem ca nu avem viitor.

Avem masini mai scumpe ca apartamentele in care stam. Mergem la sala  regulat, dar luam masina si pentru 300m. Am invatat sa facem totul usor si acum ne este greu sa facem orice. Tocmai d-aia nu mai facem nimic si ne este si mai greu. Avem sute de produse de curatat, dezinfectat, sterilizat dar avem mintea din ce in ce mai murdara.

Avem salarii de 2000 lei si smartphone de 2400 lei. Avem biblioteci moderne pline cu dvd-uri si o plasma mare in mijloc si nicio carte pe vreun raft. Avem 897 de prieteni pe Facebook, suntem prietenosi, apreciem si suntem apreciati, cu toate astea  sarbatorile le petrecem cu pisica.

Avem de toate, dar nu avem  timp pentru nimic, de aceea  suntem stresati si  ne grabim tot timpul. Drept pentru care am investit in masini rapide, roboti de bucatarie, internet banking, fast food, pentru ca apoi, sa ne  intoarcem repede acasa si sa ne uitam in medie 4 ore si 15 min la televizor.

Am invatat sa argumentam orice, am invatat ca adevarul este relativ, ca fiecare are dreptate in felul lui, am invatat ca nimic nu e gresit si ca fiecare trebuie inteles si am ajuns sa ne alienam in asa hal ca nu ne mai putem intelege om cu om. Asa ca fiecare si-a luat tubul lui, si-a intepenit capul in el si tot butonand pe sute de canale  a ajuns sa uite de viata.

Se pare ca am fost inselati undeva. E prea tarziu sa ne mai intoarcem inapoi si nici macar nu avem unde, atunci ii dam inainte si exact ca in filme, facem pe eroii.Visam sa murim frumos dupa o viata de nimic, plina de compromisuri.

Sursa: Evita colapsul/ Omenirea in pragul colapsului