Analize și opinii

În România, patrioții sunt uciși, iar trădătorii de țară, onorați!

Spre marele ghinion al României, Herr Führer K.W.I. născutu-s-a, într-o zi de 13. În 2014, chiar înainte cu o lună de a fi uns „capo di tutti capi” în satul fără câini, Mutti Merkel l-a „crucificat” cu o ditamai „Eiserne Kreuz” (Crucea de Fier) pentru de-serviciile aduse României.

merkel-klaus

Se pare că, până la vârsta de 56 de ani, cunoștințele profesorașului de fizică din Hermannstadt – meditator multilateral dezvoltat cu „sechs Häuser” u.s.w. (șase case și multe altele) – nu i-au permis să afle că „rufele se spală în familie”, iar lenjeria intimă nu se expune în văzul lumii! Imediat după marea feisbookceală din 2014, robotul a jurat credință României, dar cred că a ținut degetele încrucișate la spate. Comportamentul şi acţiunile sale i-au demonstrat nu doar necinstea, ci și faptul că se află în slujba altora, nu a României, căreia trebuie să-i fie căpetenie. Ce-i drept, a avut și ceva performanțe: pe seama bugetului Țării, și-a mărit „renumerația după buget”, a „renovat” dotarea de la Vila Lac 3, a scuturat buzunarele românilor ca să „modernizeze” curtea reședinței din Cetatea lui Bucur, în plus, cheltuiește fără rezerve paralele „prostimii”, fie cu naveta săptămânală, fie cu deplasări zburătoare externe. În urma spectacolelor lamentabile, al căror protagonist a fost și este, România a ajuns „ciuca bătăilor” dinozaurilor de la Bruxelles și a presei mondiale. A ajuns obiect de umilință și scandal mediatic. Sine die, cetățenii ei, europeni „third hand” non-Schengen, sunt tratați în Occident mai rău decât migranții teroriști rebotezați „refugiați”.

Nu refugiați de război, ci năvălitorii unei culturi incompatibile cu cea europeană

Fără îndoială, printre migranți se află și oameni cu adevărat neajutorați, dar așa cum s-a demonstrat, majoritatea covârșitoare sunt bărbați tineri, cu statut radical deosebit de cel de „refugiați”. Rezultatele „ciocnirii civilizațiilor” au fost mai mult decât vizibile în Franța, Germania, Marea Britanie, Suedia… Poate că acestea își plătesc astfel vechile polițe ale perioadei coloniale, dar noi ce vină avem să plătim oalele sparte de alții? Mister Trump, a declarat că S.U.A. nu va accepta migranți, dar partenerul lor strategic europen, aflat sub dublă ocupație, militară și corporatistă, prin robotul „crucificat” de la Cotroceni vrea să ajungem și noi, românii, în „rândul lumii” vest-europene, adică în haosul programat al globalismului ocult. Readuc aminte că suma alocată de „Guvernul meu” condus de marioneta bruxelles-eză, Cioloș-Sörös, a fost mai mare decât salariul minim al unui cetățean român și decât pensia medie, acordată în țara noastră, căreia i se adaugă asistența medicală, cazarea, și alte facilități de care cetățenii României nu beneficiază decât cu „co-plată”. Pe de altă parte, „Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Imigrări, este vorba despre 114.024 de cetățeni străini, care au primit drept de ședere în România în primul trimestru al lui 2017″[1]. În situația în care absolvenții instituțiilor de învățământ din România, neavând locuri de muncă în țară, pleacă slugi la străini, pe meleagurile noastre se aciuesc nu refugiați de război, cum suntem intoxicați cu vorbe tembele, ci năvălitorii unei culturi incompatibile cu cea europeană. Încet și discret, „pe șest”, robotul-șef din fruntea C.S.A.T. facilitează instalarea taberelor musulmane pe teritoriul României. Manifestările „de simpatie” similare cu cele de la Berlin, Paris, Bruxelles… constituie doar problemă de timp. Un scenariu umblă prin târg: se pune că pentru a da exemplu, „crucificatul” merkelian va evacua actualii chirași ai caselor sale din Sibiu, oferindu-le spre găzduire gratuită și pe termen nelimitat afro-asiaticilor nou veniți. Un exemplu de generozitate S.F., dar pentru că nimeni nu este perfect, a omis restituirea banilor însușiți ilegal!

Numai Mutti l-ar primi ca „refugiat” în Germania

Printre maxilarele crispate ale robotului de la Cotroceni se strecoară uneori, anevoie, scrâșnituri cu pretenții, ceea ce a făcut ca românii să regrete zilele în care „crucificatul” era supranumit „Marele Mut” și doar arunca paltoane pe capotele mașinilor pariziene. Recent, dus cu pluta modernă prin clădirile oficiale ale capitalei Uniunii Sovietice Europene, slugarnicul robot și-a îndreptat tirul acuzator spre „targetul” mult hulit numit Brexit, neomițând să se dea în stambă, bârfind (apropo de spălatul rufelor în familie) Guvernul României în fața Înaltei Porți a Turnului Babel. Și ca să-și facă loc mai în față, a gafat lamentabil, deplasând lateral drapelul Marii Britanii, care-i bara calea. Prompt, presa britanică a catalogat gafa ca fiind un „gest meschin”. După astfel de prestații, „Robotul de la Cotroceni” l-a surclasat pe fostul ministru de externe, Adrian Cioroianu, numit la acea vreme „Campionul gafelor”. Poate doar „inabilitățile” actualului Președinte al Franței ar putea egala pe cele ale actualului șef al coloniei de la Dunăre. Pe primul Președintele al României, Nicolae Ceaușescu, englezii și regina lor l-au plimbat, pe malurile Tamisei cu Caleașca Regală, în acordurile „Scots Dragoon Guards”, iar americanii l-au primit „regește”. De atuncii, multă apă a curs pe Dâmbovița. Am convingerea că pe K.W.I., doar Mutti Merkel l-ar primi ca migrant-refugiat. Dă, Doamne! Nu de alta, dar să scape el de români și de grija navetei.

„Acest pământ e prea frumos şi prea bogat […]. Vi-l vor lua!”

Aflat cu ani în urmă în vizită în România, omul politic Jean-Marie Le Pen a afirmat: „Îmi pare rău că trebuie să v-o spun, dar acest pământ e prea frumos şi prea bogat ca să-l puteţi păstra fără luptă. Vi-l vor lua!”. Ceva mai târziu, George Friedman de la Stratfor a afirmat: „statul român ar trebui să lupte pentru menținerea suveranității, pe fondul unui trend european de diminuare până la extinție a suveranității naționale. […] Este o iluzie optică impresia că U.E. sau N.A.T.O. vor avea grijă de România […] Trebuie să vă asumați problema suveranității și să o plătiți!”. Ambii au avut dreptate!

În România, patrioții sunt uciși, iar trădătorii de țară, onorați!

În secolul trecut, doi dintre cei mai mari patrioți pe care i-a avut România – fiecare, la timpul său – au fost Mareșalul Ion Antonescu și Președintele Nicolae Ceasușescu. La fel ca în anii de după Al Doilea Război Mondial, amândoi, la comanda „Marelui Frate de la Răsărit” și, cu acordul „Aliaților” occidentali, au fost asasinați de haita leprelor trădătoare mioritice și a alogenilor de genul lui Samuel Bruckner & Co. Deasupra românilor, alături de dezbinare, planează blesteme grele, iar cele ale uciderii propriilor conducători și vânzarea de țară fiind extrem de apăsătoare, conduc plutonul. Un alt mare blestem ar fi și acela că după sângerosul decembrie 1989, toți conducătorii statului – un criminal, un prostovan, un hoț și o marionetă – niciunul nu a fost/este român neaoș.

Prin comparație:
– Nu se știe la comanda cui, au fost aduse în țară și reînhumate cu onoruri de stat, la Mânăstirea Curtea de Argeș, resturile regelui-aventurier Carol al II-lea. Tot acolo s-a construit o „garsonieră” unde este așteptat și fi-suʼ, regele-trădător de la 23 august 1944. Poate că „pachetul” va conține și sinecurile parazitare ale așa-zisei „case regale” (una dintre ele) a republicii România….
– Pentru a-și respecta înaintașii, ungurii au adus resturile pământești ale lui Horthy, și le-au înhumat în țara noastră cu onoruri de stat. Nu i-a luat nimeni la rost! Astăzi.
– Ungaria a alocat fonduri substanțiale pentru a contracara Marea Unire a românilor de la 1918 și urmările Tratatului de la Trianon.
– Susținerea de către autoritățile statale ale României a apropiatului centenar al României Mari este insignifiantă, iar de re-unire cu românii din afara Țării nici nu putem visa.
– Monumentul ridicat după 1990 în Valea Piersicilor, la închisoarea Jilava, unde, la 1 iunie 1946, au fost măcelăriți, nu executați: Mareșalul Ion Antonescu, Profesorii universitari Mihai Antonescu și Gheorghe Alexianu, generalul Constantin (Pichi) Vasiliu, s-a „volatilizat”. Este greu de crezut că Gestapo-ul intern numit I.N.S.H.R.-E.W. și aflat sub protecția Guvernului României ar fi străin de fenomenul transformării monumentului de la Jilava din stare solidă în cea gazoasă. Oare, cât va mai rezista mormântul lui Nicolae Ceaușescu? În România, patrioții sunt uciși, iar trădătorii de țară, onorați și urcați pe tron!

—————————————-
[1]http://www.ziare.com/invazie-imigranti/romania/114-000-de-straini-au-primit-drept-de-sedere-in-romania-in-2017

Autor: Ion Măldărescu

Sursa: Art-Emis