Analize și opinii

În mintea lui Iohannis, Coronavirusul îl va scăpa de P.S.D.

Italia a solicitat sprijin Uniunii Europene, în problema virusului buclucaş. Germania şi Franţa au răspuns prin tăcere, că asta-i Uniunea! N-a fost creată să servească intereselor naţiunilor. Ci ale stufoasei sale birocraturi! În schimb, China, trecută prin blocarea Covid-19, s-a oferit să ajute atît cu experienţa, cît şi cu mijloace adecvate. România? Ce ţară bolnavă!  Dată peste cap, mai mult de spectrul epidemic iohannist, decît de Covid, nimeni nu solicită ajutor nimănui, pentru că în mintea lui Iohannis, coronavirusul îl va scăpa de P.S.D.! Ştiţi unde e buba? Prostia e marele virus! Oamenii inteligenţi sînt de fapt nişte idioţi!

Se uită la sinele lor cu admiraţie şi se întreabă: de ce nu pot fi şi eu unul dintre şefi? De ce? Ei nu acceptă că Universul funcţionează pe principiul acţiunii şi reacţiunii. Dacă tragi cu praştia într-un geam, geamul se sparge. Dacă te gîndeşti cam ce teoremă sau lege a fizicii l-ar putea sparge, aştepţi mult şi bine să se crape singur! Iacă de ce şi oamenii inteligenţi s-au alăturat turmelor care au luat-o pe cîmpii.

De spaimă, au început să care marcheturile şi farmaciile în cămara de acasă! Cine s-a ales cu cîştiguri fabuloase? Marcheturile străine de pe teritoriul ţării şi companiile farmaceutice.

Feisbucul e plin de ştiri false pentru turmă. Coronavirusul a făcut gaură în feisbuc şi în buzunarele naivilor! Turma crede cu tărie tot ce i se bagă pe gît. Nu se sinchiseşte să gîndească. De unde creier dacă au feisbuc, şi nu se mai întreabă: bă, o fi adevărat? N-am feisbuc pentru că îmi repugnă acest vortex al naivităţii din magazia de unelte şi creiere stricate, ceşti de cafea, unghii pictate, nunţi, botezuri, silicoane şi manele. Dezinformarea este piatra de temelie a turmei care înoată în oceanul manipulator al ştirilor false.

Părerologii spun despre români că sînt o naţie mult mai inteligentă decît altele, sau cel puţin cu o cultură mai vastă. Dar sînt de mămăligă! Să aducem în actualitate cupletul lui Constantin Tănase: „În ţara asta, ţara pâinii/ Să aibă pâine pân-şi câinii/ Guvernul nostru ne obligă/ S-avem o zi de mămăligă!”. Dacii au fost războinici, nu gînditori precum grecii. Luminismul ne-a contaminat mult mai tîrziu, iar adevărata şcoală românească a fost mult oprimată de regimuri ostile. Proşti avem destui, dar puşi pe treabă. Iohannis, în ticăloşia lui hidoasă, şi cei de aceeaşi teapă, suferinzi de aprosexie,  ar fi în stare să vopsească în albastru toţi copacii din ţară şi să ne spună că sîntem în filmul „Avatar”, iar turma o să-i creadă. De fapt, sîntem cu toţii nişte figuranţi în filmele lor. Asta explică de ce Iohannis l-a carotat a treia oară în fruntea Guvernului pe Orban, aflat la izolare, pe motiv de Coronavirus, deşi trebuia izolat cu mult timp în urmă pentru prostie cronică. O nenorocire nu vine niciodată singură… avem Coronavirus, avem şi Orban3 sau, cum îi spun unii, LuCovid.

Mondialiştii ştiu mai bine de ce e nevoie de virusuri, de spaime şi  drame, de cît mai mulţi morţi pe planetă. Numai aşa omenirea devine supusă şi controlabilă. E distracţia lor! Nici Australia n-a ars, aşa, de capul ei! Nici Covidul ăsta n-a plecat de unul singur la plimbare pe meridiane! După toate gripele care ne-au asaltat, după masacrul  ciocîrliilor şi privighetorilor, urmează căprioarele, devenite inamicul public nr.1. Ţara e în criză multiplă şi imbecilii din guvern au găsit soluţii de rezolvare după tiparul lor: uciderea a peste 20.000 de exemplare din specia căpriori.

Dacă un cretin vrea să ajungă la capătul lumii o ia tot înainte pe răstoacă. Pe cînd, un om inteligent cere timp să facă o prognoza de drum, pe unde s-o apuce, cum şi cînd s-o ia. Dacă în drumul lui dă  de un munte? Se socoteşte dacă s-o ia prin dreapta, prin stînga sau să sape un tunel pe sub munte. În final, pune la liniuţă atît de multe teorii, încît se poticneşte, se plictiseşte şi renunţă să mai iasă în piaţă să strige „Jos Iohannis”! Să-l trimită la fizica de tăiat frunze la cîini sau în pădure, alături de căprioarele-ţintă pentru guvernanţii cretini. Paradoxal sau nu, exact asta se întîmplă cu intelectualii ţării! Vor să schimbe planeta cu teorii. Universul are peste 13 miliarde de ani! Cum poate fi schimbat cu patru ani de licenţă şi alţi patru de doctorat şi cercetare? Cînd din cercetarea românească n-au mai rămas decît oasele şi fulgii? Oamenii inteligenţi se avîntă în dezbateri şi polemici, iar idioţii ne bagă pe gît sperietori de ciori, medicamente cu carul, măşti şi dezinfectante! Ăsta e sistemul, nu-i aşa? Ne controlează după plac şi interes. Dacă încerci să cîrteşti, te bagă în carantină paisprezece zile. Scopul lor e să ne ţină în „Avatar”, să mîncăm  rădăcini, să ne îmbrăcăm cu frunze, şi să cureţe pădurea de pensionari!

Nu afirma bunicuţa Cristine Lagarde că bătrînii împiedică economia Europei şi mersul înainte al societăţii? Cu toate că ea, „adolescenta” penală de 73 de ani,  a fost acuzată în dosarul Bernard Tapie, pentru o fraudă de 400 de milioane de euro.  „Folosiţi-mă aşa cum credeţi că e mai bine!”, îi scria lui Nicolas Sarkozy în scrisoarea găsită de poliţie în apartamentul său. La fel şi cu  idioţii care ne conduc. Sînt folosiţi de mondialişti la treburile „casnice”. Preşedinţia, Guvernul şi Parlamentul au devenit un maidan, unde bat mingea, în servitute, tipologii umane de joasă speţă, întinzînd arcurile spre pensionari! Puneţi-i, domnilor, la zid! Cu cîteva rafale aţi rezolvat problema pensiilor! Carul naţional s-a poticnit în mijlocul drumului, iar boii stau nemişcaţi în ameninţarea biciului, pentru că şefii atelajului, unul hăis, altul, cea, în mod iresponsabil şi condamnabil, au transferat competenţele lor în afara Ţării.

Dintotdeauna, în istorie, saltimbanci precum Iohannis şi Băsescu s-au bucurat de simpatia turmei. Cînd vom pricepe că nu ne putem scălda de două ori în aceeaşi apă murdară?, ca să-l citez pe Heraclit. Batalioanele de politicieni de la centru şi din teritoriu, aceiaşi burtoşi de trei decenii, scrobiţi, mai puţin la manşete şi, mai abitir, la minte, aceleaşi cucoane sastisite, bomboane pe colivă,  jalnic de proaste, au instaurat drept politică de stat pornografia dezastrelor comportamentale şi lingvistice. Vă amintesc că madam Turcan, grijulie, cu naţia română, ne încuraja să fim atenţi „să nu ne culcăm sănătoşi şi să ne trezim dimineaţa morţi!”.  Analfabeţii ăştia  de teapa ei, a lui Iohannis, Cîţu, Orban, trebuie să plece pînă la ultimul de la cîrmă şi să aştepte să le bată D.N.A. la porţi, cu adîncă smerenie, cu cătuşe şi izolete, cu destinaţia Bălăceanca via Jilava.  Ei n-au nicio treabă cu cetăţeanul român, ci cu naşii mafiei mondiale,  care au botezat politicile de austeritate pentru noi şi ne-au croit salopete în stil german şi american! Pînă conştiinţa civică nu se va trezi din somnul manipulării, pînă nu vom vorbi de o mişcare antimanipulare, nu vom vedea scînteia care să producă deflagraţia bordelului politic românesc.

Datele despre numărul deceselor în lume, între 1 ianuarie 2020 – 10 martie 2020[1], care circulă ar putea da de gîndit domnilor de la C.S.A.T.:

– COVDIV-19 – 3.310

– gripă sezonieră – 85.925,

– fumat – 884.152

– alcool – 442.355,

– accidente trafic  – 238.749

– avorturi – 7.516.249.

Or fi, n-or fi…, dar par a fi. Acesta  ar fi fost cel mai potrivit prilej de formare şi punere în drepturi a unui guvern de profesionişti patrioţi, nu de comisari politruci idioţi şi corupţi, cum este guvernul investit mai ieri. Sau, cine ştie, poate ne ajută U.E., ca pe italieni, poate vine o delegaţie N.A.T.O. via Operaţiunea „Defender Europe” – cu sau fără mască – şi va alunga COVDIV-19 dincolo de Calea Lactee, cu Mandolină şi robotul de la Cotroceni, cu tot. În Wallachia-2020 orice este posibil! Folosiţi cu încredere dezinfectantul bacterial Hygenium împotriva virusului prezidenţial şi guvernamental Orban3-LuCoviv!

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: art-emis.ro

Despre autor

contributor

comentarii

Adauga un comentariu

 • …ma bucur pentru ca nu sint singurul care gindeste, scrie si ia atitudine in acest fel… respectele mele Doamna!

 • Dupa dec. ’89, Romania nu mai apartine romanilor, fiind o Colonie securist-masonica, in care suntem toti chiriasi si de unde putem fii oricand, aruncati in strada. Sobolanii de la putere din Romania nu mai au decat o singura pretentie in fata stapanilor externi:
  lasati-ne sa furam oricat de mult, fara sa patim nimic si va dam tot ce “va doreste sufletelul” din tara asta. Pt ei , hotia si spaga este ca aerul pe care-l repira, asa ca daca stapanii nostri externi le-ar interzice , scumpii nostri politicieni s-ar imbolnavi de insuficienta respiratorie.

 • Covidoza/Coronavidoza se trateaza cu antimalarice: PLAQUENIL in Romania asociat cu preparate cortizonice, in cazurile severe, antibiotice dupa caz, antivirale in formele usoare si medii; TOCILIZUMAB in Italia; HIDROXICLOROCHINA in America asociat cu AZITROMICINA -antibitic – informatii oferite de Donald Trump alaturi de urarea ” Dumnezeu sa binecuvanteze pe toata lumea!” Minunata urarea!

  Asa sa fie!
  Tratamentul este costisitor intr-adevar dar omul indiferent de varsta, nationalitate, religie, confesiune, sex, merita sa fie tratat cu demnitate. Deci avem nevoie de: antivirale, antimalarice, preparate cortizonice, antibiotice, asigurarea finantarii corespunzatoare, masuri urgente pe care guvernul este obligat sa le implementeze deandata. Moartea nu are culoare politica, tine cont de functie, paradis fiscal, agenda electorala cu atat mai mult cu cat electoratul este susceptibil de disparitie…. aaaa pai e electoratul psd-ului, ar spune liberalii…
  Sunt oameni. Tratamentul este similar cu cel aplicat in bolile autoimune – tema de cugetare! Unde am gresit fiecare si ce-avem de corectat, tratat, armonizat pe minunata planeta.
  Fiti binecuvantati! Multumiri infinite la toata suflarea!

 • Ei conducatorii ne-au adus nenorocirea in tara. Au permis revenirea votantilor lor , infecti la propriu si la figurat.I-a durut mai mult de ei decat de noi.
  SUNT VINOVATI.
  Sa plece cu ei dupa sarbatori.Definitiv.

 • Votantii lor sa petreaca cu (sic!) familiile lor de acasă, sa le aduca ceva de pe unde au fost!