Analize și opinii

Hans Klemm – un traficant de spaime

Rău de tot a mai decăzut și diplomația. Dintr-o profesie a elitelor vizionare a ajuns, în ultima vreme, o negustorie de misiți.



Domnul ambasador Hans Klemm, care a demonstrat cu vârf și îndesat pe durata mandatului său în România că îi respectă pe români la paritate cu o colonie de șobolani – cârtițe peste care treci cu buldozerul fără cea mai mică remușcare, a mai comis una de analele cinismului la recentul Bucharest Forum. A declarat, indiferent la consecințe, următoarele:

Anul acesta se vor cumpăra sisteme sol-aer și sistemele acestea sunt foarte utile, sunt o alegere logică. Un atac la frontieră nu este un scenariu foarte probabil, deși nu putem să-l ignorăm, dar un atac aerian asupra României este mult mai probabil“.

Nici măcar n-a spus „posibil”. A ales, pentru impactul emoțional extrem, mult mai puternicul „probabil”.

Unii vor spune că mă leg de nuanțe prea subțiri. Că practic, din rea intenție, o formă de cârcoteală speculativă.

Spuie ei ce-or voi!

Mie mi se pare că a încerca să îmbrobodești un popor cu spaime fictive, doar de dragul  de a-l face să-ți sărute și mâna după ce i-ai extras șmecherește din bugetul national peste 6 miliarde de euro, este o formă degradantă de trafic cu spaime.

Deci marele aliat strategic ne avertizează: este foarte probabil ca România să fie atacată aerian. Adică să fie atrasă într-un război. Nici mai mult, nici mai puțin! România, stat UE și, mai ales, stat NATO, este apărată de celebrul articol 5 al tratatului NATO prin sintagma liberală „descurcă-te prin tine însăți”. Dacă rușii vor ataca aerian Europa, Europa va fi apărată antiaerian cu rachetele Patriot ale României și Poloniei. Dacă, însă, doar România va fi atacata, NATO va activa articolul 5 punând-o să se protejeze singură.

Aici este subtilitatea! Aici a încercat Hans Klemm să cârpească răritura. Să ne spună, invocând satanismul rusesc, cât de creștini practicanți dovedim că suntem cumpărând sisteme sol – aer  de la ei, și nerămânând cu mâna intinsă să ne apere NATO pe daiboj.

Băi: ne-ați fraierit, ne-ați fraierit. Bravo vouă, negustoria americană a ajuns s-o bată pe cea balcanică. Fie! Dar să ne mai și felicitați pentru cât de unici (exceptând Polonia) suntem în prostie și în prea plecată ascultare, asta mi se pare mai jignitor chiar și decât faptul că ne-ați ales drept cobai european pentru experimentul „anticorupție prin edificarea unui stat paralel”.

Domnul ambasador Hans Klemm nu are limite în disprețuirea poporului român.

Ne ajută, astfel, să ne explorăm propriile hăuri.

Motiv pentru care ar trebui să îi mulțumim și domniei sale, dar, mai ales, administrației de la Washington care-l cauționează cu atâta antiamericană energie.

Sursa: Contele de Saint Germain

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • “Sunt interzise de lege defaimarea tarii si a natiunii…”, art. 30 alin. 7, Libertatea de exprimare, cap. II – Drepturi si Libertati fundamentale, CONSTITUTIA TARII;

    Afirmatiile ambasadorului SUA, HanS Klemm, la Memorialul Holocaustului din Bucuresti, cf. carora nationalismul economic autohton (cu mentiunea ca 95% din capitalul tarii apartine elementului strain pe fondul aderarii la structura euro-atlantice pe linia globalizarii!) si contestatrea practicilor multinationalelor, sunt o forma de antisemitism, declaratie care vine la cateva zile dupa denuntul facut in MEGADOSARUL MICROSOFT in cuprinsul caruia sunt expuse dovezi cu privire la savarsirea unor infractiuni de trafic de influenta si instigare la trafic de influenta din partea unor fost ambasadori americani (Taubman si Gitenstein & CO…), denunt care face trimitere la constituirea unui grup infractional organizat pe teritoriul tarii noastre cu participare la cel mai inalt nivel…incalca dispozitiile art. 22 alin. 1 din Legea nr. 269/2003 reactualizata privind Statutul Corpului Diplomatic si Consular al Romaniei, cu atat mai mult cu cat, una dintre conditiile aderarii la NATO a fost obligarea noastra la plata unei sume de 40 mld. euro cu titlu de despagubiri urmare a holocaustului…indus in mentalul colectiv fara probe in ce ne priveste, suma din care 20 mld. euro reprez. c/val imprumut FMI contractat in 2009, anul alegerilor fraudate, 20 mld. euro urmand a achita sub alte forme neaduse la cunostinta poporului chemat de fiecare data sa-si exprime intentia la urne, precum vitele (analfabeti functionali, bizoni), o alta conditie fiind renuntarea la stagiul militar obligatoriu, adica la ARMATA PROPRIE. O tara fara armata este o tara in stare de coma, conectata ca muribundul la aparate. In conditiile in care, in timp de 5 minute, dovada vijelia de la Timisoara iscata in perioada exercitiilor Zapad 2017, putem fi nimiciti la propriu si cu cartile pe fata (asta daca nu ne revenim din starea indusa de inconstienta)…la ce anume achizitii, strategii militare, afirmatii, declaratii, tehnici de supravietuire, sondaje, facem referire…?! Circumstanta care echivaleaza cu pierderea, din pacate, a calitatii de ambasador detinuta de dl. Hans Klemm…Periculoasa atitudine in context! Lucrurile s-au schimbat pe minunata planeta iar domnul Hans tine cu dintii de-un scaun care scartie la propriu. Un scaun de trista amintire. Retragerea domniei sale ar reliefa un semn de schimbare benefica reciproc avantajoasa. “La vremuri noi oameni noi!”
    Nimic nou sub soare!