Analize și opinii

Hackerii români atacă din nou. De această dată, presa din Italia: “Nu suntem o naţie de ţigani!”

Atacurile hackerilor români asupra presei din afară continuă. Grupul autointitulat “Romanian National Security / Securitatea Naţională Română” a reuşit să spargă, de această dată, mai multe site-uri ale unor publicaţii din Italia. Potrivit România Liberă, este vorba despre RAI, La Stampa şi Corriere della Sera.

Şi de această dată, mesajul hackerilor este îndreptat împotriva celor care îi asociează pe români cu persoanele de etnie romă. De această dată, ţinta a fost un site deţinut de RAI, precum şi paginile onlinetuttoaffari.lastampa.it şi citymusiclab.city.corriere.it/eventi/,  aparţinând La Stampa, respectiv Corriere della Sera.

Atacul este similar cu precedentele “lovituri” ale grupului. Astfel, hackerii au postat pe site-urile respective o imagine în care apare o stemă în culorile drapelului românesc, însoţită de un mesaj.

Iată ce le transmit hackerii români italienilor:

“A venit vremea să ne strângem mâna într-un pumn şi să lovim fără milă, de câte ori va fi nevoie, pentru ca voi să culegeţi roadele minciunilor voastre. Promitem că nu veţi mai uita vreodată de România şi trecutul ei. Noi, urmaşii lui Traian şi Decebal, nu suntem o naţie de ţigani! Ne-am pierdut răbdarea şi, în numele

românilor de pretutindeni, vă avertizăm că, dacă nu încetaţi să prezentaţi întregul nostru popor ca unul de ţigani, mai multe tricoloruri vor apărea şi vor flutura în faţa voastră, până când neadevărul va fi cunoscut şi scuzele cu care ne sunteţi datori vor fi cerute”.

În josul paginii este notat mesajul “Vulturilor li se întâmplă să zboare mai jos decât găinile, dar găinile nu se vor ridica niciodată până la nori” , iar în background se poate auzi Balada lui Ciprian Porumbescu.

Prima “lovitură” dată de grupul “Romanian National Security” a vizat site-ul publicaţiei britanice Daily Telegraph. Atacul a avut loc la începutul lunii aprilie.

“Ne-am săturat să vedem cum nişte gunoaie ca voi încearcă să îşi bată joc

de ţara noastră. Să ne creaţi o imagine cu totul alta faţă de cea reala şi numindu-ne romanian gypsies difuzând emisiuni de tot cacatul gen Top Gear. Dacă aţi avut tupeul să enervaţi o ţară întreagă, aflaţi că nu ne vom opri aici!”, a fost mesajul postat de hackeri.

La câteva zile, hackerii au spart site-ul publicaţiei franceze Le Monde, în urma unei glume făcute de un umorist în timpul unui emisiuni televizate. Acesta a ironizat românii spunând că vrea ca la finalul reprezentaţiei sale să aducă un ultim omagiu în semn de mulţumire pentru faptul că a fost invitat în fiecare emisiune, adăugnd că omagiul se referă la prezentarea “salutului românesc”, un gest executat cu palma întinsă, în semn de cerşit.

“Aceasta nu este o mişcare de rezistenţă, un protest sau o revoltă. Este strigătul întregului popor român ce face apel la fraţii noştri care au uitat că şi în venele noastre circulă sânge român. Sângele ce-a fost jertfit şi vărsat pe câmpurile de luptă pentru a fi scrisă istoria neamului nostru, cere acum DREPTATE. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodată ! Vrem să nu se uite CINE l-a vărsat pentru că Romania să existe astăzi pe hartă , sa le amintim copiilor si nepoţilor noştri, să îi respectam cu onoarea cuvenită”, se arăta în mesajul hackerilor români.

sursa: Antena3.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Eu nu cred ca englezii,francezii sau italienii nu pot face deosebirea dintre romani si tzigani. In mod voit fac aceasta confuzie pentru a se razbuna pe noi, care le-am dat drumul tziganilor in Europa. Dar e bine sa vada si ei care sunt “beneficiile” pe care le aduc tziganii intr-o societate. Ei cred ca enervandu-ne ca popor, vom lua masuri de reducere a numarului tziganilor de peste hotare. Sa fie clar : Tziganii nu sunt ai nostri, sunt ai lumii intregi la fel ca si evreii.Sunt popoare nomade.Hitler nu a avut probleme numai cu evreii ci si cu tziganii. De ce ? Sunt doua popoare carora le place munca asa cum ii place magarului fuga.

  • Intentionat se face referire la poporul roman, ca un popor de tigani.De ce ar fi interesat un investitor sa vina intr-o tara cu tigani?!De ce ar fi interesat un turist occidental sa vina intr-o tara de tigani?! Aceasta prezentare a Romaniei ca tara tiganilor, este facuta numai si numai din motive economice.Aceasta politica guvernamentala se duce in orice domeniu impotriva romanilor.Poate observa oricine, ca exista softuri de calculator, care au traducerea in limbile unor tari, care au cred 200 de PC-uri in toata tara.De ce nu dau liber la vize americanii romanilor?!Pentru ca sa fim realisti, din 1.000 de romani, nu s-ar stabili in state mai mult de 10!Pentru ei suntem periculosi si subversivi.