Analize și opinii

Guvernul pregătește un tun de proporții: 5 miliarde de dolari

Guvernul pregătește un tun de proporții.
Un tun de aproape 5 miliarde de dolari, bani care vor fi plătiți de România după o decizie cel puțin controversată dacă nu prejudiciativă luată de premier.
Retragerea dosarului Roșia Montană de la UNESCO face ca procesul pe care România îl are cu Gabriel Resources să fie câștigat mai mult ca sigur de firma lui Frank Timiș.
Ok, nu o să vorbesc de resorturi securistice și confirmări care vin prin această retragere intempestivă și punerii pe tavă a unui cadou de 5 miliarde de dolari lui Frank Timiș, asta e treaba organelor de anchetă penală!
Dar, când tu nu ai bani pentru pensionari sau pentru copii, când nu ai bani pentru sănătate sau educație, când faci datorie istorică amanetând viitorul tuturor, să iei o asemenea decizie înseamnă crimă economică.
Evident, banii vor fi plătiți tot din datorie, adică România se va împrumuta pentru 5 miliarde de dolari, că doar nu vine premierul cu ei de acasă.
Din pix, 5 miliarde dolari la domnul Timiș.
Pe modelul fraților Micula.
Si voi mai credeti că unii administrează banii statului pentru binele oamenilor?
Nu! Unii dau, din pix, acești bani către cine trebuie!
Fraierii plătesc!
Apropos, aurul de la Roșia Montană nu va rămâne în România, ca să nu mai zic de redevență!
Prejudiciu, prejudiciu, prejudiciu!
În trecut erau mii de oameni pe străzi pentru Roșia Montană! Acum e liniște!

Autor: Adrian Câciu

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Erau disperati sa ajunga la guvernare!Acum vedem si de ce! În cei 2 ani de guvernare pnlisto-usrista nu au luat nici macar o masura buna pentru romani sau pentru Romania!Totul pentru straini adica pentru stapinii lor de afara,Banci si multinationale,ambasade si ambasadori corupti,hoti si escroci din tarile occidentale care nu se mai satura cit au jecmanit România în ultimii 30 de ani!!!Nemernicii astia în frunte cu mizerabilul de Iohanis, au vrut cu atita ardoare la guvernare ca sa poata distruge definitiv România!!!Cine nu vede sau nu vrea sa vada adevarul,este mai mult decit complice la distrugerea tarii este coautor!!!