Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Țidula verde de înțepat a fost votată de Parlamentul European”

Țidula verde de înțepat a fost votată de Parlamentul European.
Este regulament, adică o normă birocratică aplicabilă direct în dreptul intern. De săptămâna viitoare, acest permis de “liberă” trecere va fi obligatoriu și pentru români, inclusiv (sau mai ales) pentru cei 5 milioane care lucrează în Europa. Acest pașaport “verde” atrage obligativitatea de facto a înțepării cu orice ser experimental și geopolitic le va fi trecând prin minte birocraților bruxelezi și sponsorizaților Big Pharma din cuibul de viespi politico-tehnocrate de la Înalta Poartă Sovietică.
Nu-i mai credeți deloc pe mincinoșii patologici din politica și funcționărimea românești atunci când vă asigură, cu convingere și ochi lăcrimoși, că înțeparea nu este obligatorie. Dintre toți europarlamentarii români, doar trei au votat contra acestui regulament anti-libertate și distrugător de drepturi : Terheș, Grapini, Ciuhodaru (bravo lor). Este evident că acest vot de soldat disciplinat a fost impus de șefii, șefuleții și vătafii cu suflete de slugă din țară – Iohannis, Orban, Barna, Ciolacu (și umbra sa constrângătoare, Dâncu). Cioloș, care a fost un fel de campion al ordinelor de la Macron, obligând soldații de la Renew Europe să nu scoată nici măcar o vorbuliță față de miile de e-mailuri furioase primite zilnic în ultima lună de la cetățenii UE, a fost cel mai ridicol dintre toți votanții acestei norme din zorii totalitarismului sanitar paneuropean: deși a declarat în februarie că este contra înțepării obligatorii și a pașaportului “verde”, acum a votat cu 20 de mâini pentru…
Am de gând să atac acest regulament la CJUE, pentru încălcarea Cartei fundamentale a drepturilor omului și a principiului subsidiarității. De unul singur, desigur.