Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Statul totalitar îți va lua copiii din casă pentru o simplă ceartă pe un ton mai ridicat”

În legătură cu această afirmație făcută de șăfu’ la televiziunea sekuristă UM 0024, care circulă liberă, necenzurată, pe net și pe paginile de (de)socializare:
Deocamdată suntem în faza de negare – nu are cum, domne, nu are cum să se întâmple ceea ce își dorește acest neisprăvit de “jurnalist”. Din nenorocire, de ne-conceputul a fost aruncat deja pe piață. S-a deschis fereastra Overton. Urmează alți pași mici, până când se va ajunge la implementarea totală, obligatorie, a sistemului norvegian (remember? Barnevernet…) – statul totalitar îți va lua copiii din casă pentru o simplă ceartă pe un ton mai ridicat, și îi va da în grija unor ONG-uri private, plătite cu sume exorbitante, din taxele și impozitele plătite din munca ta, cel lăsat fără copii, pentru că te-ai răstit o dată la ei. Prelipceanu este un mic idiot (oarecum patentat de funcția de șăf al unei televiziuni securiste), căruia poate că i-a scăpat propunerea, la nervi. Dar poate că nu i-a săpat. Poate că ăsta era planul/scenariul. Poate că regia cerea chiar și reacția “indignată” a dlui ministru. Este clar, însă, că despre această nemernicie totalitaristă urmează să se discute iar și iar, până va deveni acceptabilă. Așa cum au devenit acceptabile doza a treia și obligația vakseenării, inclusiv la copii. Deci, să ne temem și să fim treji, că nu se știe ce nenorocire ne intră pe fereastră. Sunt destui idioți care să o conceapă și destule oi care să o considere o nouă-normalitate.
Ce am putea face pentru a sancționa astfel de derapaje?
Boicot!
Shame&Blame!
Scrisori către toți comercianții care își fac reclame la această “televiziune” să înghețe contractele de publicitate! Să înghețe plățile!
Plus o acțiune în anularea societății care gestionează această “televiziune”, pentru obiect de activitate ilicit și pervertit.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu