Analize și opinii

Dan Diaconu: „Ceea ce-a făcut Plăvanul aici e asasinarea țării și a fiecăruii cetățean”

La plimbarea moaștelor euro-sfintei Ursula, Plăvanul împreună cu lacheul său Câțu, au avut câteva cuvinte de pomină. O să rămână probabil în mentalul colectiv mostra de stupizenie plăvănească, rostită pe un ton de prostie sobră: „În România s-au vaccinat mulți oameni.(…) Păcat că sunt puțini”. Ce-i poți cere unui asemenea exemplar?

Că Plăvanul e prost nu un secret nici pentru vițeii care l-au votat. Doar că prostia lui se revarsă asupra noastră ca un torent de fecale, dându-ne de lucru pentru multe generații de acum înainte. Ca să înțelegeți momentul de „glorie” al Plăvanului, trebuie să vă reamintesc că PNRR este chestia aia pentru care Plăvanul promitea că va aduce peste 80 miliarde de EUR în România. Ca la Radio Erevan, din cei 80 mld EUR n-au mai rămas decât 29, iar din ăștia 29 două treimi nu-s de luat ci de dat. Să vă explic: din 29 mld., granturi (adică fonduri nerambursabile) sunt doar 14.2 mld. Restul de 14.8 mld EUR sunt ÎMPRUMUTURI! Nu mai punem că și la cele 14.2 mld. EUR, statul trebuie să participe cu 50%, astfel încât statul român se obligă să cheltuiască din banii săi cam 9.5 mld EUR! Să punem așadar ca la cap ca să înțelegem ce e cu cei 29 mld EUR:

– 14.2 mld EUR vin de la UE

– 9.5 mld EUR(contribuția statului) + 14.8(împrumuturi) = 24.3 mld. EUR – bani plătiți de statul român

Ca să înțelegeți mai bine, pentru ca UE să ne dea cei 14.2 mld EUR(bani din care o bună parte reprezintă contribuția țării noastre la bugetul comun!), statul român trebuie să cheltuie 24.3 mld EUR!!! Întrebarea se pune pe ce?

Studiind PNRR observăm că e plin de proiecte inutile, aste indiferent cât de pompos ar fi botezate. O să vă dau un exemplu din domeniul turistic. „Ruta Castelelor” își propune să reabiliteze trei castele cu un preț de 3.75 mil EUR pentru restaurarea fiecăruia dintre cele trei castele, dar și un cost de 2.4 mil EUR(!!!) pentru … digitalizare și marketing. Ce-s ăștia? Vă spun încă de pe acum: bani furați! Digitalizare înseamnă un site web de 500 EUR și marketing e un termen atât de lax încât poți investi toți banii în „branding”, adică în cai verzi pe pereți. Restul până la 2.4 mln EUR sunt bani furați de Ghinea și gașca lui de golani!

La fel e cu toate proiectele. De fapt, gașca de la USR a făcut în așa fel încât grosul sumei din PNRR să meargă spre puzderia de ONG-uri arondate la banul public. Aviz spălaților pe creier care au votat USR și care cred că USR e despre lupta împotriva penalilor. Nu, băi, proștilor, e despre buzunărirea voastră!

Și-acum să vedem ce trebuie să facem ca să „primim” acești bani. Ceea ce-a făcut Plăvanul aici e asasinarea țării și a fiecăruii cetățean în numele unui ideal inexistent. Hai să vedem pe puncte:

Renunțarea la încălzirea cu lemne din 2023. Jumătate din țară nu va mai avea voie să folosească lemnele pentru încălzire. Ce vor face oamenii ăștia? Vă spun eu: vor tremura de frig. Imaginați-vă că sunt sate care n-au acces la gaze și uneori nici măcar la energia electrică. Acei români, conform înțelegerii dintre Plăvan, Guvern și UE sunt condamnați să tremure de frig. Pasămite, încălzirea cu lemne a românilor deranja afacerile amicului Schweighofer în România. Așa austriacul are din 2023 mai mult lemn la dispoziție pentru export!
Trecerea de la rovignetă la taxarea pe kilometru. Asta va distruge firmele de transport marfă, care oricum sunt distruse. Va crește costul transportului care, evident, se va vedea în prețul final plătit de fiecare dintre noi!
Taxarea proprietății în funcție de valoarea de piață. Asta înseamnă că impozitul pentru o garsonieră din Drumul Taberei va crește de la câțiva zeci de lei în prezent la aproape 1000 lei în viitorul apropiat. Un apartament cu treui camere va avea un impozit de aproape 5000 lei/an, iar o casă o casă în Ghencea ar putea ajunge pe la 20 000 lei/an. E probabil încă o metodă facilă de a-i deposeda pe oameni de imobile. Să vă meargă din plin!
Taxarea suplimentară pentru tot ce nu e considerat verde. Veți plăti bani serioși pentru mașinile „poluante”, pentru încălzirea cu gaze, pentru mâncarea care nu e „bio”. Ca idee, ca să nu fiți surprinși, carnea artificială e considerată bio!!!
Renunțarea la acordarea de stimulente fiscale. Asta va lovi direct firmele de construcție. Fără stimularea fiscală de care au parte în prezent, muncitorii români vor relua migrația către Vest, lucru care se dorește cu ardoare!! În timp ce aici deja nu mai găsești forță de muncă la prețuri corecte, în Occident românii vor pune presiune pentru scăderea costurilor cu forța de muncă. Fix ce vor „prietenii” noștri.
Iată în cinci pași(deocamdată atât am reușit să citesc, dar sunt mult mai multe condiționări) un plan de asasinare economică a României. E absolut dement ceea ce se petrece. România a ajuns să plătească bani pentru a se sinucide economic și pentru a redeveni o economie subdezvoltată. E depășită de mult limita prostiei absolute! Suntem într-o zonă a cretinismului pe care, în urmă cu câțiva ani, nici măcar nu ne-o puteam imagina.

Se vede din satelit, de pe planeta Marte, că e o nebunie. În mod normal ar trebui să plătim pentru a nu lua banii ăia, într-atât sunt de toxici. Iată ce pot face acești imbecili cățărați la putere de șleahta serviciilor secrete care nu fac altceva decât să trădeze România zi de zi. Știu că în servicii sunt extrem de mulți oameni care n-au habar ce fac și care au impresia că-și fac datoria la adresa țării lor. Dar ar trebui să se trezească și ei, să-și dea jos ochelarii de cal de la ochi și să înțeleagă că au doar câțiva trădători care-i supervizează și care le dau permanent teme împotriva țării. Oameni buni, noi vă dăm de mâncare, nu jigodiile pe care le slugăriți! Treziți-vă și voi că nu faceți altceva decât să vă sufocați copiii! Și vă va părea rău de asta abia atunci când va fi prea târziu. Alegeți să fiți oameni, nu jigodii!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • …cuvintele cheie ”șleahta serviciilor secrete care nu fac altceva decât să trădeze România zi de zi”…

  • Niciodata nu l-am recunoscut ca presedinte pe Klauss sparanghel. Asta nu este in stare sa fie nici presedinte de bloc.

  • Trebuie sa fim constienti ca, oricat am protesta pe forumuri si bloguri, sau in piete publice, bestiile astea sataniste care ne conduc, nu se vor opri din demersurile lor demonice, asa ca singurele solutii viabile ramase poporului sunt Greva generala, revoltele de strada, gherilele urbane si Revolutia generala! Restul sunt vorbe sau sperante desarte!