Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Să știe lumea că propagandiștii plandemiei încep, tardiv, să simtă că au mințit și să se resimtă”

Nu mă pot bucura de răul nimănui. Doar că trebuie să știe lumea că propagandiștii plandemiei încep, tardiv, să simtă că au mințit și să se resimtă. Unul dintre cei mai agresivi influenceri ai măștii, distanțării sociale, ostracizării ereticilor, ai vakseenării și, în genere, ai stilului sekurist – totalitarist de a face politică de sănătate publică, a făcut c_ooou_veed: Lucian Mândruță. În formă nasoală, după propriile declarații de pe feisbuc. Asta în condițiile în care obșnuia să poarte două măști pe figură, singur în mașina proprie, și în condițiile în care se lăuda că a făcut enșpe mii de doze de ser experimenal. Evident, făacea asta pentru a ne obliga pe noi la semnalizarea virtuții de supus al prostocrației. Și măștile, și înțepările erau foarte, foarte protective în narațiune. În realitatea reală, în realitatea adevărată, nu sunt deloc protective. Nici vorbă de imunizare, precum s-a văzut, de altfel, și în cazul lui Arafat.
Stați să vedeți, însă, când vor apărea efectele adverse grave. Multora o să le iasă „eroismul” și militantismul pro-apartheid sanitar prin piele.

Autor: Gheorghe Piperea

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Nu cred că ați “vizitat” vreo morgă în perioada aceea. Eu am avut nefericita ocazie și, efectiv, am fost șocat : la morga spitalului județean Constanța mureau câte 17 persoane numai de COVID, în octombrie 2021. Toate cadavrele erau în saci negri, în containere frigorifice din curtea improvizata a morgii, apartinatorii veneau cu hainele și, un singur angajat pregătea decedați. Unele cadavre nu mai aveau dinți din cauza oxigenului și a tubului folosit în exces… Ocupați-vă de ceea ce știți și lăsați medicina pentru medici.