Analize și opinii

Gheorghe Piperea: “România este pe ultimul loc în Europa la mortalitate excesivă”

Conform Eurostat, România este pe ultimul loc în Europa la mortalitate excesivă. De fapt, avem un “scor” negativ pe 2023.
De data asta este un ultim loc cu care putem mândri.
Acest ultim loc în UE este consecința faptului că românii nu s-au încrezut în autorități și nici în experți, influenceri, masse media și social media și nu au înghițit narativul cu “sigur și eficient”. Românii au avut, oficial, a doua cea mai scăzută rată de “imunizare” din Europa – 43%. Eu cred că, de fapt, injecții reale și-au făcut doar 20% din populație. Restul au simulat injecția.
Statele UE care au cele mai mari rate ale mortalității excesive sunt, în același timp, statele cu cele mai mari rate de “imunizare”.
Cine nu vede legătura evidentă fie e orb, fie e rău-intenționat. Sau oaie.
Este culmea ironiei, dar lumea noastră s-a încrezut în “conspiraționiști” și dizidenți mult mai mult decât în programe de stat, reclame (ilegale, căci erau făcute chiar și de doctori care incitau la consumul de medicamente), presiune mediatică și de grup și risc de sancțiune.
Și, Doamne, câți bani s-au aruncat pe fereastră pentru această mizeră propagandă … Bani inutil tocați pentru ceva ce a avut eficiență doar pentru companiile big pharma și big tech, cărora li s-a conferit imunitate de răspundere pentru crimele comise…
Și, fraților, ce consecințe oribile au fost atrase contra democrației și a brumei de bunăstare a europenilor de rând…
Este, mai ales, grav că minciunile plandemiei au ruinat încrederea oamenilor în medicina onestă și în știința respectabilă, benefică omenirii…
Anul 2024 va fi crucial pentru a-i pedepsi pe acești criminali în masă.
Hai Liberare!

Autor: Gheorghe Piperea