Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Redactorul șef al celui mai mare ziar din Germania își cere scuze poporului german pentru minciunile “nobile” și cenzura din timpul pandemiei”

În așteptarea deciziei de azi a Consiliului Constituțional francez asupra legii macroniene a apartheidului sanitar, zic să vedem cum redactorul șef al celui mai mare ziar din Germania își cere scuze poporului german pentru minciunile “nobile” și cenzura din timpul pandemiei. Ziaristul neamț se adresează copiilor Germaniei și indică ipocrizia politicianistă a guvernului federal și a cancelarului, ca principală cauză a adevăratei pandemii – furtul copilăriei și distanțarea emoțională a victimelor inocente ale acestei farse globale în care ne-au afundat demenții mesianici ai “științei” sanitare, ai informaticii și ai biotehnologiei.
E o bună lecție pentru presa main-stream globală și pentru rețelele de socializare, principalii vinovați de răspândirea și consolidarea acestei infecții ideologice.
E și o bună palmă peste ceafa presei main-stream românești, una meritată. Păcat nu îi va trezi nimeni din transa pecuniară pe “managerii” zisei prese. Poate doar falimentul consecutiv dezvăluirii întregului eșafodaj de minciuni, propagandă și cenzură pe care și-au făcut afacerile cu bani publici, alocați întru propagandă.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • …antena 3, unde tot apari, este din presa main-stream romaneasca? ori romania tv? numa’ astea doua posturi respecta legea? privind cele MAXIM 12 minute de publicitate pe ora? ori CNA ”inchide ochii” si nu are nici o reactie pentru a-i ”recompensa” cu o caciula de bani iar ei sint ”trompete”? ce spui dom’ avocat? deontologie? probitate? ”au tara mea”? nu esti parte din asta? ca nu aud nici un cuvint pe tema asta… aaa! stiu! e mai usor cu birna altuia… ori barna? ca nu stiu si nu prea ”ma supun” noilor reguli ortografice… is mai ”batirn” si nu imi mai stapinesc destele…

Abonează-te la newsletter