Analize și opinii

Gheorghe Piperea: “Războiul prin procură din Ucraina este un enorm eșec”

Războiul prin procură din Ucraina este un enorm eșec, la fel cum a fost “lupta” contra pandemiei. Acum au apărut falimentele bancare și masivele proteste din Franța, unde lumea își arată cu violență opoziția față de politicile de austeritate promovate de macronismul globalist, care zice că nu are bani de pensii și alte prestații sociale, dar care a fost, în schimb, diareic cu banii publici când a fost vorba de pharma, de McKinsey, de green shit, de bănci și de finanțarea unui război care duce către distrugerea Europei în favoarea Chinei și conform cu planurile prostești ale SUA.
Pentru a acoperi șocantele adevăruri ale experimentului psihologic la care ne-au supus, precum și consecințele falimentare ale celor trei ani de crize suprapuse, auto-intitulatele elite ale “occidentului colectiv” au ajuns atât de ridicole încât au aruncat pe piață povestea cu … extratereștri.
Mai mult de 80 de ani de negare amuzată/furioasă a prezenței alienilor pe Pământ, mii de filme, cărți și rapoarte (semi)oficiale, o întreagă mitologie construită în jurul legendei cu invazia extraterestră (nota bebe – nu se știe de ce au fost atât de proști alienii în ultimii 80 de ani încât să se îngrămădească toți în SUA…) și tot romantismul și entuziasmul benzilor desenate & filme de la holiud se duc dracu’ acum, căci trebuie să facă loc teoriilor oficiale cre vorbesc din ce în ce mai apăsat de sus-zișii alieni.
Nu se poate așa ceva: sunt profesori de Harvard și (ex)oficiali de la Pentagon care zic apăsat că au parcat extratereștri prin împrejurimi, și nu râde nimeni de ei cu superioritate și nici nu sar de cur în sus verificatorii de fapte?
Nț, nț.
Nu voi spune că, dacă ziceam eu că ne-au invadat alienii, imediat mă sancționa exemplar feisbuc.
Voi zice în schimb că tăcerea factchecăcaților probează ceea ce am intuit încă de la început: chestia cu feic niuz & factceching, aplicată cu dublu standard de birocrația euro-atlantică nu este decât o armă de propagandă totalitară, menită a închide gura dizidenților și oamenilor care încă mai obișnuiesc să gândească singuri.
În metaversul occidentului colectiv nu ai voie să gândești singur.
Nu ai voie nici să simți singur.
Ești un non playable character.
Ești o păpușă emoțională.
Azi ești troll, factcecăr, influențăr al propagandei, mâine ești victimă, în conformitate cu regulile jocului și “valorile” comunității.
Poți observa sau nu că ai fost doar un idiot util, poți sesiza sau nu că această “comunitate” este o colivie cu celule în care trebuie să îți consumi captivitatea. Este cert, însă, că în Matrix se întâmplă ceea ce vor regizorii, iar nu ceea ce îți dorești tu. Chiar și dorințele și emoțiile îți sunt fabricate. E mai rău decât în China – unde este foarte rău și este pe față.
May the Alien Force be with you…

Autor: Gheorghe Piperea