Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Războiul nuclear este finalul, deci nu există niciun motiv de a discuta despre el”

Când Oppenheimer (om de știință nazist, cumpărat de americani ca să fabrice bomba atomică) și-a văzut „opera” cu ochii, adică ciuperca atomică, a recitat acest vers din Bhagavad Gita:
„Iar acum am devenit moarte, Distrugătorul lumilor”.
Războiul nuclear este finalul, deci nu există niciun motiv de a discuta despre el. Nu noi. Nu public.
Primele lucruri curente care pică sunt : internetul, televiziunile digitale/prin satelit, paginile de socializare, platformele de tranzacționare, glovo/uber food, metaversul. Factcecării devin complet inutili (acum sunt utili doar idioților utili ai totalitarismului digital). Progresiștii treziți (woke) nu se mai pot simți protejați de valorile/standardele comunității, de cenzura informațională sau de pedepsirea generală a delictului opinie, și nici de minciuna sfruntată ori de dezinformarea prin omisiune.
Urmează apoi drepturile și libertățile omului. Dispar toate, inclusiv dreptul bărbatului de a avorta, dreptul la sănătatea bunicii (pe care acum o poți înfometa sau disprețui, pentru că e medievală și pentru că e permis de la stăpânire, dar care s-ar putea să-ți fie de folos în iarna nucleară, pentru că știe chestii pe care tu refuzi să le înveți) și dreptul de a muri în luxul capsulei elvețiene de murit.
După aceea dispare ideologia progresistă și credința în Știintă (folosesc majuscula pentru că nu vreau să fiu „offensive” la adresa enoriașilor științei transformate în religie).
După aceea dispare democrația.
După aceea, acel restul care va mai rămâne din umanitate, după războiul nuclear, se va fi întors în Epoca de piatră. Traiul cu radiațiile va face din acest grup uman altceva decât homo sapiens. Visul transhumanist va deveni realitate.
Din cele de mai sus rezultă că nu există nici cea mai mică motivație de a vorbi zilnic, oră de oră, despre război nuclear. Există doar certitudinea că după așa ceva, programat sau nu, nu va mai fi piatră pe piatră care să poată vorbi peste o mie de ani despre ceea ce suntem noi acum. Măcar egiptenii și-au făcut piramide. Oamenii de azi și-au făcut metaverse și tot felul de lumi/construcții/logică simulate, nereale.
În loc să vorbim despre război, mai ales nuclear, mai bine am vedea cum putem să NU murim de frică, de foame, de sărăcie și din prostia cruntă a leadership-ului actual.
Chiar și mai interesant – am putea vorbi, la modul serios, despre anchetarea și pedepsirea judiciară a celor care sunt vinovați de crime contra umanității săvârșite contra omului de rând cu ocazia planificării și derulării farsei pandemiei de cou_veed. Și cu ocazia programării războiului. Și cu ocazia pauperizării energetice și alimentare voite. Și cu ocazia sărăcirii și înfometării prefabricate a populației Europei, pe motiv de „necesitate” a înfrigurării, pentru a bara schimbările climatice.
S-ar putea începe, de exemplu, cu cazul miliardelor de doze de vakseen inutil și nociv achiziționate de Comisia Europeană, prin încălcarea principiului subsidiarității din TFUE (statele membre ale UE, iar nu CE, aveau competențe exclusive în acest domeniu, al pandemiei și al politicilor sanitare, în general).
Nu închideți televizoarele, nici paginile de socializare sau platformele de tranzacționare. Prin propaganda continuă în favoarea războiului, s-ar putea să se închidă ele însele, la modul „natural”, curând.
Hai Liberare …

Autor: Gheorghe Piperea

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu