Analize și opinii

Gheorghe Piperea: “Putin a fost mereu parte din jocul globalist-progresist al demenților mesianici”

Așa cum am spus încă de la izbucnirea războiului din Ucraina, Putin a fost mereu parte din jocul globalist-progresist al demenților mesianici care ne vor polimorfi, fără de nici unele, fără viitor, antinataliști, dar fericiți și în siguranță în colivia cu acoperiș de fier digital.
Putin a făcut, mai întâi, rolul salvatorului economiei învechite a Germaniei, de unde au apărut oligarhii cu yachturi atât de cocalaresc de mari încât olandezii și-au dărâmat și pus la loc poduri istorice pentru a fabrica și livra magaoaile care consumă carburant într-o zi cât parcul de mașini cu motoare termice al unui oraș de talia Bonn – ului. Iar Marea Britanie le-a vândut oligarhilor cetățenii ale “regatului” cu prețul de 8 sute de mii de euro de căciulă de Astrahan. Yachturile oligarhice au fost o vreme înghețate corect politic în porturile nord-europene, căci lui Putin i s-a conferit rolul consecutiv de dușman (salvatorii au fost reciclați dintre infractorii care au pus la cale și au gestionat “științific” plandemia). Rolul de dușman a durat cât războiul din Ucraina, care a pus capăt brusc plandemiei (ceea ce a făcut multă lume naivă capabilă să îl laude pe Putin și să îl vopsească în culorile suveranismului)… În rolul de dușman, bietul Putin a făcut de vreo 7 ori cancer în stare avansată și a murit de vreo 15 ori, dar numai la sienen, bibisi, A3, UM 0024 și în discursul generalilor cu mintea în rezervă.
E, și pentru că acum războiul din Ucraina a dispărut brusc de pe radar, întrucât a apărut în Israel un război cu consecințe globale și umanitare și mai grave, Putin a înviat pe tăcute, în rolul de salvator climateric.
Putin a dat recent un decret din care rezultă că Rusia nu va mai avea emanații de codoi până în 2060. Treptat, cei care îl contestau vehement (în calitate de purtători de mască, de seringă, de curcubeu sau de steag albastru-galben la avatarul digital afișat pentru semnalizarea virtuții) îl vor lăuda. Îi vor reda rolul de salvator.
Chestia e că Rusia va trebui să renunțe la flotele aviatice și maritime militare, precum și la rachete și tancuri și transportoare (blindate sau nu) care utilizează masiv carburant fosil. Va trebui să renunțe și la încălzirea cu gaz sau cărbune a “caldelor” orașe rusești, mai ales a celor siberiene. Și va mai trebui să renunțe la aprovizionarea cu gaz, petrol și minereu de toate felurile a Chinei și a Indiei, prima și a treia cele mai mari și poluante economii ale lumii. Adică, imperiul rus, care cică a creat BRICS pentru lupta contra imperialismului american, va trebui să se sinucidă economic și politic, de dragul încălzitorismului.
A, și apropo. Putin a fost primul globalist progresist care a introdus obligativitatea vakseenării (ruși nu l-au prea luat în seamă pe tema asta), certificatul digital, rubla digitală (și moneda BRICS va fi digitală – aviz amatorilor de aplauze la adresa noului bloc globalist) și ratingul social de tip chinezesc. Tot Putin a obligat guvernul rus de azi să poarte mască “de protecție” în ședințele de guvern…
Ca de obicei, dracul se ascunde la vedere, în camuflaj de intenții bune.

Autor: Gheorghe Piperea

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu