Analize și opinii

Gheorghe Piperea: Proiectul Frică (Project Fear)

Proiectul Frică (Project Fear) care trebuia distribuit masiv la Crăciunul din 2020, era menit să facă pe toată lumea să își ude/coloreze în maro pantalonii de groaza unei noi variante a virusului (artificial creat la Wuhan, de chinezi, francezi și americani și “scăpat” din laborator) pentru a justifica un nou lockdown.
Vedeți în primul comentariu* ce spun acum ziarele, cele care au contribuit cu exces de zel, pe purcoaie de bani publici, la răspândirea fricii politizate și transformate în religie.
Nu doar că ceea ce spun acum virulent mass-media occidentale probează că plandemia din 2020-2022 a fost o problemă politică, iar nu una de sănătate publică. A fost, mai degrabă, un experiment de inginerie socială de tip nazist. Mai uluitor este însă că așa-zișii specialiști și experți i-au considerat pe cetățenii vestului colectiv niște pămpălăi care fac pe ei în pantaloni de frică. Este chiar expresia consilierului de presă al ex-ministrului britanic al sănătății.
E adevărat că unii chiar sunt nătărăi și catâri încăpățânați – ei poartă si acum cârpele acelea inutile pe față și se injectează chiar și cu a cincea doză, ca să “scape” și să fie “liberi”.
Dar nu s-au lăsat prostiți chiar toți – uite, de ex., românii au cea mai mică rată de “imunizare”, dar și cea mai mică rată de mortalitate excedentară. Invers, în țările cu rate mari de “imunizare”, mortalitatea excedentară a explodat, mai ales la tineri și sportivi.
În rest, reamintiți-vă: diferența dintre teoria conspirației și adevărul factual este de 3 luni…
Teoreticienii conspirației sunt oameni logici, care văd dincolo de pojghița de gheață de suprafață a aisbergului uneltirilor capitalismului de supraveghere și de grotă. Nu ei sunt problema, ci conspiraționiștii (uneltitorii), complicii și factcecării plătiți ca să zăpăcească omul normal și să îl îndepărteze de la realitatea practică a uneltirii. Uneltitorii sunt, de exemplu, cei din suta de mii de mesaje oațap date de ex-ministrul britanic al sănătății, pentru răspândi frica. Uneltitori sunt Bourla și von der Leyen, care făceau contracte de 70 de miliarde de euro pe sms.
Printr-o incredibilă contorsionare a minții și a sufletului omului normal, s-a ajuns ca, în locul uneltitorilor (=cei care conspiră, cf DEX) și al instrumentelor lor propagandistice să fie acuzați și sancționați cu uciderea digitală sau cu aruncarea extra muros a celor care dau în vileag conspirația…
*Comentariu: