Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Premierul britanic anunță ridicarea tuturor restricțiilor pandemice, de acum în 2 săptămâni”

Un număr de peste 57 de mii de spectatori au fost prezenți la un meci de fotbal aseară, la Londra. Deși “se știe” cu siguranță de 100% că va veni valul IV și că infecția va fi cauzată de variante și tulpini indiano-britanice neluate în calcul la efectuarea experimentului global cu injectarea serului care duce la castelul Vrăjitorului din Oz, premierul britanic anunță ridicarea tuturor restricțiilor pandemice, de acum în 2 săptămâni. Ca să țină istorisirea cu valul IV și pentru a se susține “raționalitatea” regulamentului UE referitor la pașaportul de libertate, nano-dihăniile vor fi importate în restul Europei, în special în România arahat-cîțiană.
PS Diseară e din nou meci în Marea Britanie. Joacă Anglia și stadionul va fi și mai ticsit de spectatori fără mască, fără distanțare socială și, probabil, înțepați cu un ser dezavuat în UE și interzis în SUA, pe motiv de neautorizare de punere pe piață. Hotărât lucru, zeul infectator ține cu fortbalul, cu pub-urile britanice și cu turismul londonez. Dar numai până la momentul în care va fi fost aruncat asteroidul cauzator al valului IV, desigur.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Pai si ce te faci ca , desii Premierul Guvernului Majestatii Sale Britanice a declarat ridicarea tuturor restrictiilor pandemice si asta in urma cu doar doua saptamani , vine Neil Ferguson asta si …transmite regia unei viitoare operatiuni Lockdown UK 2021 ?

  • Minciuna are picioare scurte!Nimeni nu mai are încredere în guvernul de mascarici al nemernicului antinational Iohanis!!!

Abonează-te la newsletter