Analize și opinii

Gheorghe Piperea: Petiția “COVID-19 – Libertățile și drepturile fundamentale ale cetățenilor UE”

Am primit pe e-mail acest apel la acțiune de la doamna Serena Milan, care reprezintă un grup de acțiune pentru drepturi și libertăți și contra pașaportului sanitar, cu sediul în Italia și ramificații în mai multe țări europene. Grupul este o parte din rețeaua globală creată pentru anchetarea și pedepsirea arhitecților plandemiei, a instrumentelor și vehiculelor utilizate de ei pentru distrugerea democrației și pentru „resetarea” ființei omului, pentru a-l transforma în omul nou-normal, din plastilină, și a politicienilor care au impus în mod criminal acest plan – rețea mai cunoscută sub denumirea de „Nurenberg II”.
Reamintesc că, personal și individual, am atacat la Tribunalul Uniunii Europene de la Luxemburg acel Regulament al UE care impune statelor membre pașaportul sanitar, minciuna livrată lumii că i s-ar fi redat libertatea de mișcare prin supunerea la injectarea cu serul experimental denumit impropriu vakseen.
Mai jos este o variantă în limba română a apelului la acțiune.
APEL LA ACȚIUNE: SEMNAȚI PETIȚIA CĂTRE UE PRIN CARE SE SOLICITĂ RESTABILIREA DREPTURILOR ȘI LIBERTĂȚILOR FUNDAMENTALE SUBMINATE DE „RĂSPUNSUL LA PANDEMIE”
Dragi prieteni români,
Acesta este un apel la o acțiune masivă și la susținerea petiției către UE prin care se solicită restituirea drepturilor și libertăților fundamentale încălcate de “răspunsul la pandemie”.
Petiția “COVID-19 – Libertățile și drepturile fundamentale ale cetățenilor UE” a fost publicată în sfârșit pe site-ul Parlamentului European. Este clar azi că toată lumea se luptă și își epuizează energiile la nivel național (noi, aici, în Italia, devenim de mîine o țară nazistă pe deplin certificată, ca și Franța), dar ar trebui să profităm de faptul că la nivelul UE birocrații și politicienii încă se mai prefac că există democrație. La nivel național am văzut că sistemul juridic și toate instituțiile au dispărut și sunt angajate în dictatură, așa că ultima șansă poate fi jucată la nivelul UE, în speranța unei renașteri a unității și colaborării cetățenilor națiunilor UE.
Mai jos este invitația pentru semnarea petiției către UE, împreună cu instrucțiunile pentru semnare și implicare. De asemenea, găsiți atașată și campania de promovare a petiției UE pe rețelele de socializare.
Sper din tot sufletul că ne veți ajuta să ajungem la cel puțin 100.000 de semnături, solicitând sprijinul tuturor rețelelor dumneavoastră.
Vă salutăm călduros,
Serena Milan (R2020 Italia/inițiativa cetățenească UE)
Petiția “COVID-19 – Libertățile și drepturile fundamentale ale cetățenilor UE” este publicată pe portalul Parlamentului Europeanși are ca scop să aducă în atenția Parlamentului European o serie de încălcări ale drepturilor și libertăților fundamentale legate de gestionarea “pandemiei”.
Petiția solicită Parlamentului European să înființeze cu promptitudine o comisie parlamentară de anchetă care să examineze în mod imparțial relevanța politicilor de sănătate publică implementate de statele membre începând cu martie 2020 și să verifice evenimentele care au declanșat și amplificat gestionarea crizei Covid-19, precum și crizele sociale, economice și de sănătate care au avut loc. În plus, petiția îndeamnă Parlamentul European să ceară socoteală executivului UE și guvernelor statelor membre cu privire la modul în care au fost cheltuiți banii contribuabililor în timpul „urgenței” Covid-19. Aceste informații le vor permite cetățenilor europeni să evalueze pe deplin impactul acestor măsuri asupra situației lor personale, pentru a fundamenta și formula o cale de atac în justiție în vederea ridicării acestor restricții, pentru lipsă de temeiniciei, legalitate și competență și pentru a obține despăgubiri, prin hotărâri ale instanțelor naționale sau ale Curții de Justiție a UE.
Această petiție este un instrument care face parte din sistemul UE și, prin urmare, nu poate fi ignorată, cu atât mai puțin cenzurată.
Petiția face parte din sistemul de instrumente ale “democrației participative”, puse la dispoziția cetățenilor UE, motiv pentru care ea trebuie să fie luată în considerare și discutată în Parlamentul European.
Conștienți de faptul că principala sursă a tuturor dispozițiilor legate de gestionarea crizei Covid-19 la nivel național sunt instituțiile europene, vă invităm să susțineți cu semnătura dumneavoastră petiția 0152/2021, întrucât aceasta include petiții depuse de 11 țări: Italia, Germania, Finlanda, Finlanda, Suedia, Danemarca, Franța, Republica Cehă, Luxemburg, Croația, Letonia și Ungaria. Până în prezent, această petiție a fost depusă și de organizații sau persoane fizice din Belgia, Țările de Jos, Portugalia, România, Irlanda, Norvegia, Grecia, Cipru și Spania.
Îi invităm pe toți cetățenii UE să sprijine această petiție pentru a ajunge la cel puțin 100 000 de semnături. Cu cât mai mare va fi sprijinul pentru petiție, cu atât mai mare va fi presiunea noastră asupra Comisiei pentru petiții a UE. Prin urmare, vă invităm să vă mobilizați rețelele pentru ca mii de oameni din Europa să își exercite dreptul democratic și să semnaleze Parlamentului European cererea noastră de explicații privind această “pandemie”, care ar urma să ne ofere neîntârziat și necenzurat răspunsuri concrete din partea instituțiilor europene culpabile.
INSTRUCȚIUNI PENTRU A SEMNA PETIȚIA:
Veți avea nevoie de aproximativ 5 minute pentru a vă înregistra și a semna petiția.
1. Access the petition on the EUP website: https://www.europarl.europa.eu/…/Petition-No-0152…
2. Faceți clic pe “Înregistrare (Dacă preferați să vă protejați confidențialitatea, vă puteți înregistra cu un e-mail și un nume “alias” folosind servicii de e-mail precum Protonmail sau Tutanota).
3. După înregistrare, vi se va cere să confirmați înregistrarea prin intermediul e-mailului pe care îl veți primi de la “EP Petitions Portal”. Făcând clic pe linkul de confirmare, veți ajunge pe pagina web “EP Petitions”.
4. Pe pagina “EP Petitions” faceți clic pe butonul “Log in” (în colțul din dreapta sus)
5. Pe pagina “Already have an account” (Am deja un cont) introduceți numele de utilizator și parola dumneavoastră
6. Pagina se va deschide cu numele dumneavoastră (alias) pe pagina “Welcome to the petition’s web portal”, în colțul din dreapta sus, în câmpul “Quick search on “petitions”” introduceți numărul petiției: 0152/2021 și faceți clic pe pictograma de căutare de lângă acesta
7. Se va deschide pagina petiției, faceți clic pe “AVAILABLE TO SUPPORTERS” (disponibil pentru susținători).
8. Pe pagina petiției 0152/2021 care se deschide, mergeți în partea de jos și faceți clic pe “Support this petition”.
9. Pe pagina care se va deschide cu rezumatul petiției, mergeți în partea de jos și faceți clic pe butonul “Susține”
10. Dacă doriți să sprijiniți petiții din alte țări (Belgia, Olanda, Portugalia, România, Irlanda), repetați pașii de la 6 la 9.
Să ne implicăm și să urăm succes promotorilor și semnatarilor petiției!

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • TOATE asa zisele instrumente ale presupusei democratii se bazeaza pe o ILUZIE derivata din incalcarea “drepturilor fundamentale”. Cand ne vom “trezi” vom intelege ca este stupid sa cersesti CEVA CE CHIAR NU TI SE POATE LUA! Si anume cui o cersesti? Celor mai inalt situati in chiar sistemul pe care l-au construit de atat amar de vreme? Doar TREZITI-va! Parerea mea, nedemocratica desigur!