Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Nu doar democrația, viața însăși sunt în pericol.”

În lipsa lui Arafat, Voiculescu și-a luat singur sarcina de a re-încălzi ciorba. Din postura de om politic cu credibilitate zero și de cel mai hulit personaj al piesei pandemice, Vlăduț aduce alte și alte cifre apocaliptice, enunțând deja alte două luni de restricții, chiar mai dure decât până acum. Mă întreb cum de nu a mai izbucnit în râs – poate că l-a ajutat absența mutrei sumbre a comandantului acțiunii. Dar motive să pufnească în râs are – cu toată contestarea din stradă, precum și din partea aliaților la guvernare, nimeni nu i-a dat papucii, încă.
N-ar vorbi Vlăduț, însă, nici picat cu ceară de procentul de 99,9 % de vindecări din total populație (98% dintre cei infectați) și, mai ales, nu ar spune nimic de medicația și procedurile care au dus la acest rezultat și nici de imunizarea naturală. Insistă, însă, papagalicește, pe mască, distanțare și imunizare prin injectare cu seruri (care nu numai că nu sunt fabricate la timp și au multiple efecte adverse, dar deja sunt depășite de noile tulpini și mutații), ca și când n-ar fi trecut mai mult de un an de inutilitate a acestor acte complet și penibil ratate.
PS Că tot ne trimitea un anume doctor în India să ne tratăm (deși noi plătim CASS în colonia România) – indienii au pus pe piață un kit medical ieftin pe care omul îl poate cumpăra de la farmacie, cu sau fără prescripție medicală. Cu această măsură ieftină și rațională, indienii țin pandemia sub control și o combat eficient, iar paturile lor de terapie intensivă nu sunt suprasolicitate de “super-boala” mileniilor.
PPS Statul american Florida a interzis pașaportul de vaccinare. În schimb, din nenorocire, UE și Marea Britanie au luat viteză în direcția acestei noi forme de segregare socială și de control total al populației. Nu doar democrația, viața însăși sunt în pericol. Cu un asemenea instrument, țicniții mesianici, plini de bani și de slugi politice, birocratice sau tehnocratice, nu mai au decât un pas până la “marea” și satanica resetare.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • …mult succes! ”oile Domnului” isi merita soarta pe care si-o aleg in secunda in care isi exprima optiunile electorale, acea secunda, dovedita a fi fatala, cind lasa sa cada buletinul de vot in urna… tarile ”democratice” au impins democratia in prapastia in care ”oile” se arunca ”implinite”, cu constiinta actului social responsabil asumat…