Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Lumea e cu fundul în sus, oameni buni. Sistemul și ierarhia valorilor s-au dus naibii.”

La tv, într-o emisiune unu la unu, care se practică în cazul președinților, premierilor, liderilor de partid sau vedetelor, se lăfăie o doamnă, medic, condamnată penal pentru mită, care ne dă lecții de comportament în pandemie și ne trage de urechi că nu respectăm autoritatea…
Lumea e cu fundul în sus, oameni buni. Sistemul și ierarhia valorilor s-au dus naibii.
Sunt convins că fanii wrestlingului mexican practicat de tipii de la guvernare sub denumirea falsă de luptă contra pandemiei, mai ales useriștii, nu au nimic de obiectat că de pandemie se ocupă astfel de “specialiști”. Ba chiar cred că o aplaudă pe dna Dorobăț. Așa cum îi aplaudă pe Musta, Rafila, Streinu-Cercel și Jurma (despre care am aflat azi, din Renașterea bănățeană, că nu are absolut nicio specializare medicală, cum nu are nici Imbri).
Cu așa “experți”, dl președinte Iohannis sigur ajunge la liman, după al 44-ulea val. Iar nouă nu ne mai rămâne decât să învățăm singuri medicina, din publicații și de la doctorii adevărați, vocaționali. Și să ne tratăm acasă, unde suntem muuult mai în siguranță decât la unele “spitale” românești.