Analize și opinii

Gheorghe Piperea: “Legea „securității cibernetice” a fost declarată constituțională de CCR”

Legea „securității cibernetice” a fost declarată constituțională de CCR.
Ne-am dat dracu` de-acu încolo. Nea Vasile de la ochiul și timpanul o să ne poată umbla oricând în calculator, sub cuvânt că avem probleme de securitate cibernetică. Nea Costel de la sculăria special-informațională va avea dreptul să intercepteze cam ce comunicație vrea. Dacă vom fi deranjat establishment-ul, organele ne vor putea elimina digital.
Este cam pohta ce-au pohtit statuile plandemice și, mai nou, militar-cutremuristice.
În mod normal, mă bucur când USR pierde acțiuni la CCR. Chestia e că o postare pe feisbuc considerată falsă poate fi considerată campanie de dezinformare și, deci, dă niște drepturi exorbitante SRI, STS sau SIE (și cine știe ce alte „structuri de informații”, de care nu știm). Din acest punct de vedere, suntem toți în aceiași barcă cu USR, chit că acest partid de neo-marxiști și frustrați cu accente dictatoriale au mințit masiv în plandemie (minciuni probate ca atare în anul post-plandemie), acuzându-ne, în schimb, pe noi de știri false și conspirații.
De data asta, nu mă bucur. Dimpotrivă, aplaud curajul celui care a scris sesizarea la CCR contra legii.
Dacă celelalte partide nu au înțeles ce monstru juridic au girat cu votul parlamentarilor lor, e timpul să o afle acum. Poate reușesc, totuși, să îl convingă pe Iohannis să trimită legea la re-examinare.
În orice caz, sunt foarte, foarte curios să aflu motivarea CCR. Poate că mă luminez și ajungem împreună să îl iubim pe Fratele cel mare.

Autor: Gheorghe Piperea