Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „În India, țara care nu a respectat porunca biblică new age “stai în casă” evoluția numărului de decese este, practic, o linie plată”

În India, țara care nu a respectat porunca biblică new age “stai în casă” și nici regula distanțării sociale, țară a cărei populații nu prea poartă mască (nu are bani pentru un astfel de lux) evoluția numărului de decese este, practic, o linie plată. În schimb, în SUA, țara care a inventat noua religie comunistoidă, aka covidismul, care face niște martiri din cei care stau acasă, păstrează distanța regulamentară de 2 metri și poartă trei măști pe figură, țara care a dat zeci de miliarde pentru dezvoltarea cu viteză super-luminică (warp speed) a vaxinurilor, curba deceselor arată cum arată – în ianuarie a atins cifra de 1 deces la 100 de mii de cazuri pe săptămână. De precizat că India are peste 1,2 miliarde de locuitori, adică, de aproape 4 ori mai mulți decât SUA. Așadar, situația este și mai vânătă pentru Fauci, CDC, pentru susținătorii lor bolșevici din cartelul gafam, pentru presa main stream americană și pentru democrații lui Biden (care, cică, vor să interzică prin lege Fox News, pe motiv de trumpism…).
Populația cărei țări se va imuniza prima și se va imuniza natural și durabil?
Evident, nu SUA, țara științei medicale aproape-magice și țara cu cel mai cinic de bogat și scump sistem medical din lume, la care nu au acces 40 de milioane de americani (cifra are “șanse” să se dubleze curând, căci pandemia a generat 40 de milioane de șomeri).
Studiul citat arată că distanțarea socială nu previne apariția de noi tulpini/mutații, ci o favorizează, cu consecința prelungirii pandemiei. Este ca și când cineva este ori deosebit de prost, ori foarte interesat pecuniar și birocratic ca pandemia să dureze ani de zile de acum încolo.