Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „În asemenea “valori” trebuie să se încreadă lumea?”

Sebastian Kurz, ex-cancelarul Austriei, și-a dat demisia pentru acuzații serioase de korupzion.
Deci, e un penal, un wurst (=cârnat) care avea, totuși, tupeul nerușinat de a da lecții de anti-corupție și diktate pro-vakseenare. Ancheta e fix despre bani dați presei ca să mintă “nobil” referitor la plandemie.
Ursula van der Leyen, la rândul său, este în centrul unei anchete demarate de Ombudsmanul european pentru secretizare abuzivă a contractelor și conflicte de interese în pre-cumpărarea celor 1,8 miliarde de doze de ser experimental care trebuie injectate europenilor chiar și în 7 doze, chiar și consecința segregării populației și a grevelor generale care se vor ține lanț toamna asta în toată Oiropa injectată în proporție de 73% (e o cifră falsă, dar nevermind, așa e în distopie, se acceptă oficial “minciuna nobilă”).
Cîțu este și el principalul vizat de ancheta DNA referitoare la achiziția prostească a celor 120 de milioane de doze de vakseen inutil. Plus niscaiva comisioane ilegal plătite unor prieteni.
demCu asemenea marionete cu probleme penale și de integritate se duce “lupta” contra planiei? În asemenea “valori” trebuie să se încreadă lumea? Cu asemenea cârnați se hrănește credința în “știința” oficială, canonică?
Mă scuzați, dar eu nu pot cumpăra asemenea rebuturi.
PS Vedeți în comentariu ce spuneam acum doi ani despre războiului greșit contra terorii.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu