Analize și opinii

Gheorghe Piperea: “Geo-ingineria practicată de nebunii de teapa lui bilgheiț provoacă incendii de pădure și topirea permafrostului din Antarctica”

Așa cum intuiam, geo-ingineria practicată de nebunii de teapa lui bilgheiț provoacă incendii de pădure și topirea permafrostului din Antarctica… Pare că acești iresponsabili vor să probeze neapărat ipoteza lor pseudo-științifică, aceea că bășinile vacilor provoacă încălzire globală, motiv pentru care trebuie să le eliminăm și să consumăm insecte și carne artificială…
Aerosolii injectați în stratosferă nu răcesc temperatura globală, ci încălzesc temperatura ghețarilor din Arctica. Deci, reduc spațiul vital al urșilor polari, al balenelor și al focilor… Exact ceea ce se spune de 40 de ani la tv că se întâmplă din cauza codoiului generat de om, vaci, oi și porci.
Dacă vă amintiți, v-am pus aici acum 2-3 săptămâni și studiile din 2018 din care rezultă că operațiunile nebunești de captare și stocare a codoiului provoacă încălzire globală, risc de contaminare a pânzei freatice și … cutremure de pământ.
Iată că poveștile de acest gen se înnoadă una de la alta, ca în basmele cu idioți.
Chit că nu prea se mai predă asta la școală, pentru că ne-am „modernizat”, reamintesc, totuși, povestea despre prostia umană, scrisă de Ion Creangă.
Un om deosebit de prost încerca să bage lumina zilei în casă cu ligheanul, în loc să se fi gândit să facă uși și ferestre casei.
Tot așa, niște oameni deosebit de proști calculează amprenta de carbon a fiecăruia dintre noi atunci când cumpără digital chestii din supermarket sau când călătoresc cu avionul. Asta pentru a ne face pe noi vinovați de gaura din stratul de ozon (bombardată, precum zic cei de la Nature, cu aerosoli cu diferite compoziții chimice de groază). Mai mult chiar, în “înțelepciunea”, proștii cu ștaif de la Bruxelles a obligat toată lumea să bea din pet – uri cu dopul ratașat la gâtul sticlei. Scopul e nobil: salvarea ursului polar și a pădurilor (arse intenționat de dezvoltători imobiliari și mari fermieri, de fapt). Cine ar putea obiecta? Cine ar putea spune că există și alte abordări ale ecologiei și că, pe prostia birocraților care se cred salvatori ai Terrei se practică cel mai abject green washing (=spălarea imaginii pătate a corporațiilor cu gesturi de binefacere climatică) și se continuă poluarea masivă, pernicioasă, anti-umană?

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu