Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „De fapt, dacă acei oameni din birocrația UE nu sunt deosebit de proști”

Parlamentul European a votat, în proporție covârșitoare, pentru prelungirea certificatului „verde” european până în iunie 2023.

În timp ce toată lumea este concentrată pe război, nebunia totalitară digitală merge pe noi culmi – acum atinge și culmile prostiei pandemice birocratice.

În condițiile în care acest certificat este fie abandanat total, fie suspendat, fie ignorat în mai toată lumea, inclusiv în Europa, iar eficiența sa a fost una care a tins asimptotic către zero, chiar trebuie să fii și prost, iar nu numai nebun, pentru a continua un asemenea program.

Având în vedere că, pentru a fi prelungit, certificatul de înțepare trebuie să fie alimentat cel puțin cu doza a treia, „destinatarii” acestei minunate măsuri de politică sanitară ar trebui să recunoască inutilitatea primelor două doze pentru a o face pe-a treia, a patra, a șaptea etc., iar asta în condițiile în care se vede clar nu doar că înțeparea a fost inutilă, ci și că a fost nocivă (nu degeaba a fost interzis serul J&J în SUA și nu degeaba apar cazuri de toxicitate a laptelui matern la mamele care s-au „imunizat” cu faizăr). Și ar mai trebui ca persoanele “imunizate” să înțeleagă faptul că au fost folosiți pentru continente de bani iliciți, făcuți pe spinarea și suferința noastră, și pentru introducerea totalitarismului pe ușa „secretă” a politicii de sănătate publică.

De fapt, dacă acei oameni din birocrația UE nu sunt deosebit de proști, nu ne rămâne să credem decât că sunt, de fapt, diabolic de răi și că planul inițial a fost mereu ca acest cod QR sanitar să fie utilizat pentru a introduce în Europa sistemul de credit social chinezesc, chintesența totalitarismului digital.

Autor: Gheorghe Piperea

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Probabil Ursula von der Leyen si cei de la Pfizer,in frunte cu sotul ei, vor sa mai castige bani cu serul experimental pe care l-au botezat vaccin.