Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Capii IGSU sunt anchetați in rem de DNA, în trei dosare. Pentru corupție, desigur.”

Capii IGSU sunt anchetați in rem de DNA, în trei dosare. Pentru corupție, desigur. Și alte ingrediente din bucătăria DNA.
Cu toate astea, Arafat nu a demisionat și nici nu i se cere demisia. Nici chiar usereplusiștii, cei cu “fără penali în funcții publice” în gură și pe toate gardurile (fără penalii altora, desigur) nu au nimic de zis. Deși în ianuarie 2020 îi cereau capul pe tavă, pe motiv de alianță cu ciuma roșie. Deși la protestele din martie 2021 s-a cerut demisia lui Cîțu, Arafat și Voiculescu, dar demis a fost doar Voiculescu, preferatul plângăcioaselor usere și angelicul de care s-a îndrăgostit Liikeanu.
Am o singură explicație a acestei aparente orbiri – puterea actuală are nevoie de o prelungire a panicii până în septembrie, când se speră la un val IV, care să o “ajute” să nu facă explozie în mii de fărâme, prin mânia populară a celor sesizează deja cât de cinic și criminal au fost mințiți. Și cine are o față mai expresivă, de cioclu sumbru, care urăște bucuria oamenilor și libertatea? Cine altul decât Arafat?

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu