Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Boicotul comercial și social total este singura soluție.”

Când lumea va reveni din concediu, pe la 1 septembrie, va găsi acasă o distopie în care mall-urile și mijloacele de transport în comun vor fi interzise în uichend unei categorii de persoane, iar medicii, profesorii și funcționarii publici vor fi obligați la injectarea cu o zeamă experimentală (plină de tot felul de bizarerii brevetate, mercur, celule de fetus uman etc.) pentru care producătorii, spitalele, dsp-urile și statuile pandemice nu își asumă nicio răspundere – dimpotrivă, clamează imunitatea totală, civilă și penală.
Nu mai e timp de avertismente – astea au fost emise acum un an și mulți au ironizat, satanizat sau amenințat cu moartea și plângerea penală avertizorii (moi, y compris).
Boicotul comercial și social total este singura soluție. Se impune suspendarea plății tuturor taxelor, impozitelor și contribuțiilor sociale. Un stat ostil, condus de epilatoare și impostori corupți și hoți, un stat care retrage de facto cetățenia unui număr de 12 milioane de persoane nu mai merită nicio solidaritate. Până când își va reveni la democrație, drepturi și libertăți.
PS Ignorați mizeria de anunț automat al feisbuc – s-a dovedit de multe ori și că feisbuc minte și cenzurează și că informațiile oficiale nu sunt nici știri, nici știință, ci propagandă abjectă totalitară și revelatoare de conflicte de interese și corupție. Dar priviți poza cu Macron, ca să vedeți ce imbecili sunt lideri si ioripei și vă veți da palme…

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • …ma asteptam si la un P.P.S. (nu un .pps)… ceva de genu’ ”de azi, io, Gheorghe Piperea, anunt oficial ca nu mai platesc NIMIC statului romanesc, indiferent de masurile luate de stat impotriva mea”… puterea exmplului, n’asa, maestre? ori este doar o caterinca romaneasca care (sic!) ”da bine” si are o puternica ”aroma” populista conform teoriei ”spune-i papagalului ce vrea sa auda”?