Analize și opinii

Gheorghe Piperea: “Barna & Voiculescu și Șică Orban este dată cu 25% intenție de vot la europarlamentare.”

UM 0024, alias digi tv, a comandat un sondaj în care alianța dintre Barna & Voiculescu și Șică Orban este dată cu 25% intenție de vot la europarlamentare.
Alături de Iohannis, Cîțu și Arafat, aceste trei personaje politice sunt principalele vinovate de dezastrul din plandemie, de împrumuturile de sute de miliarde de lei (pe care Ciolacu nu le mai găsește – dar, mă rog, nu e ca și când le-ar căuta cu lupa), de împușcărierea în spitale și la domiciliu a românilor, de amenzile neconstituționale, de apartheidul sanitar și de cele 20 de mii de efecte adverse grave ale vakseenului.
Partidul lui Barna chiar umpluse țara cu afișe pe care scria : ne vakseenăm și scăpăm.
Barna însuși propunea ca cei care neagă minunea de “luptă” contra plandemiei și magia vakseenului să fie încuiați în casă, cu lacătul, ca la chinezi.
Vlăduț Voiculescu este al doilea suspect de furtul miliardului de euro din achiziția de inutile vakseenuri, alături de Cîțu.
Iar Orban e cel care miluia cu 250 de milioane de lei presa aservită, ca să zică de bine despre plandemie și vakseenuri. Timp în care bea și fumă în biroul de premier, fără măști, alături de mahări grași și bețivi din guvern…
Oare atât de naivi și uituci să fie românii și să îi voteze în proporția asta aberantă, de 25%?
Ziceți și voi dacă nu e făcătură de tip Pieleanu/Dâncu…
PS Pentru Primăria sect. 1, din partea măreței alianțe a dreptei, candidează Clotilde Armand, suspectă într-un dosar penal de conflict de interese. Fără penali în funcții publice devine “cu toți penalii noștri în funcții publice”.
PPS USR este de dreapta, concervator, adică, așa cum sunt eu Lord Sauron. Ei, săracii, sunt niște neo-marxiști care se identifică drept de dreapta, susținând dreptul bărbatului de a avorta și dreptul babelor din Elveția de a nu muri de cald de la cele 2 grade în plus …

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu