Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Alegeri anticipate! Este singura soluție!”

Barna a spus că, de săptămâni întregi, stăm (stau ei, nu noi) într-un balet politic, fără să fim atenți (ei, nu noi), fără sprijinul premierului.
Ce mă?
Cu asta vă ocupați, cu baletul politic? Și recunoașteți că nu sunteți atenți? Asta în timp ce oamenii mor la ATI, gazați sau incendiați sau legați de pat, iar lumea se afundă în sărăcie și foamete? În timp ce voi și ai voștri vă umpleți, prin hoție și corupție, de bani, terenuri, tablă, fabrici și uzine? Nu cumva erați cei mai buni, cei mai elitiști, cei mai experți, cei mai onești? Nu cumva coaliția voastră a fost impusă de Iohannis și de Big Brother, în ciuda rezultatelor la alegeri? Care alegeri au fost profund viciate de pandemie și de implicarea neconstituțională a lui Iohannis?
Alegeri anticipate! Este singura soluție!
PS Sunt curios cum vor decurge ostilitățile de predare a gestiunii MS de la V. V. Voiculescu la Cîțu, ce ocări, ce flegme, ce fuste rupte vor fi… O plăcere numai să îți imaginezi.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • …singura solutie? hmmm… ”intreaba o suta (100) de romani”… facem pariu ca vor fi PESTE 90 de solutii? da’ nu fac pariu’ asta… ar insemna ca sint excroc… stiu ca il cistig sigur…