Analize și opinii

George Becali a arătat că poate produce un antiviral care s-a dovedit eficient împotriva virusului

George Becali i-a dat șah-mat regimului Iohannis! El a arătat că poate produce, în cîteva zile, un antiviral care s-a dovedit eficient împotriva virusului ce ne mănîncă viața, în cantități suficiente pentru toți pacienții din România.
În clinica lui din București, pentru pacienții care merg acolo, deja se produce acel antiviral.
Mai mult, George Becali a afirmat că va oferi gratuit medicamentul tuturor celor cărora medicii le vor prescrie rețete, pentru a stinge pandemia.
A făcut această propunere guvernului încă de la începutul anului. Pentru că avea nevoie de aprobare oficială ca să producă și să pună pe piață medicamentul. Ce-au făcut oamenii lui Iohannis? I-au întors spatele și nu i-au mai răspuns la telefon.
Las că guvernul putea importa mediamentul din țara de origine și asigura tratamentul pentru bolnavi înainte ca aceștia să intre în spital, în stare gravă.
Las și că nu există nici un alt antiviral în farmaciile obișnuite, ba nici în cele de spital.
Dar un filantrop român scutea guvernul de orice cheltuială. De ce nu a fost luat în seamă și s-a continuat campania de înspăimîntare a populației și de înțepare?
Ce putem înțelege de aici? Că sînt alte interese în spatele campaniei de înțepare în masă, de vreme ce există medicament pentru boală dar este ignorat.
De ce este considerat singura soluție un ser care pe unii îi face să-și pună întrebări, pe alții îi sperie de-a dreptul?
Cine e vinovat pentru creșterea pînă la cer a numărului de îmbolnăviri?
Cine e vinovat pentru morții din spitale?
Pe unde se mai plimbă șeful regimului între timp?

Autor: Claudiu-Richard Târziu

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

 • Nu este lăsat, și se refuză importul și comercializarea Arbidol pentru ca suntem sub stăpânirea unui guwerner de criminali!
  L-am folosit personal cu încă 5 membrii din familie și toți am trecut peste in 3-4 zile fără nimic deosebit, o simpla răceală.
  Or sa dea socoteala curând exact ca și doctorii naziști la Nuremberg, unde scuza “am urmat ordinele” n-a fost acceptata, tot i-au spânzurat 😁
  Doctorii onești știu de Arbidol dar nu-l pot prescrie din cauza protocoalelor criminale ale oms, uie, un antiviral care are 20 de ani și ZERO efecte adverse sau toxicitate. Problema Arbidolul ui este ca e rusesc și e ridicol de ieftin.
  Cum calcă pe lângă protocoalele criminalilor se trezesc reclamați la colegiul criminal, cum au pățit Groșan, Secara și atâția alții.
  Părerea me e ca suntem sub cizma unor criminali pentru care profitul bigphaarma este mai important decât vie tile romanilor.
  Și veți plăti pentru asta criminalilor!

 • Toti cei vinovati de acest genocid trebuie sa plateasca. Pentru ei trebuie reintrodusa pedeapsa cu moartea.