Analize și opinii

Alexandru Racu: „Când terminăm cu mascarada asta și îl trimitem pe Iohannis înapoi la Primăria Sibiu”

Ideea e simplă: PNL are 25% din 33% dintre alegătorii înscriși în listele electorale care au votat în 2020. Un fleac. Un fiștilic. Dar cu aceste 25 de procente plus cele strânse de la UDMR ei vor să guverneze țara. În regim de armistițiu.
Celealte partide, care au împreună 70%, trebuie să dea dovadă de “responsabilitate” și să voteze guvernul lui Iohannis. Că așa vrea mușchiu’ lui. Adică Iohannis impune un guvern PNL-UDMR care reprezintă 30% din electorat, celelalte partide se execută cu să trăiți șefu’ (să trăiți domn general!) și votează “guvernul meu” din “responsabilitate”. Iar mai încolo, dacă se milostivește măria sa, poate vă dă și vouă ceva, un ciubuc pentru primari, hai un minister două, mai vedem.
Cică așa arată o democrație. Chiar nu e departe viziunea asta de viziunea lui Carol al II-lea.
Nu serios, că eu deja încep să mă plictisesc. Când terminăm cu mascarada asta și îl trimitem pe Iohannis înapoi la Primăria Sibiu unde se obișnuise să fie ales cu 90%? Mai există bărbați politici în țara asta? Sau ați ajuns toți niște cârpe cu care își șterge Klaus pantofii? Același Klaus care în urmă cu 2 ani se ascundea de Viorica prin boscheții de lângă BCU.

Autor: Alexandru Racu

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Mizeria asta de Iohanis, nu are doar un caracter infect, este si un criminal cu singe rece!In cei 7 ani de domnie ai lui,au murit cu zile peste 50 000 de români!!!Ăsta ar trebui adus în fața plutonului de execuție, nu în fruntea statului!!!