Analize și opinii

„Gata, nu mai sunt reguli pe lume. Au fost ucise de Occidentul colectiv.”

Z’drastie.
Nu mai există reguli în lume.
Au fost distruse, doborâte de pe scena democrației occidentale. Nicăieri și nimeni altcineva nu are voie să se plângă pentru a restabili justiția sau pentru a le proteja drepturile. Drepturile omului, drepturile unei entități industriale sau financiare, drepturile asupra proprietății naționale sau asupra proprietății culturale.
Gata, nu mai sunt reguli pe lume. Au fost ucise de Occidentul colectiv.
Nu există instanțe, avocați, procurori, nu există apel și arbitraj, nu există prezumție de nevinovăție și nici recurs. S-ar putea să vi se interzică să utilizați sistemul bancar și să mai vorbiți rusă sau altă limbă care nu le va plăcea, conturile vă pot fi confiscate și proprietatea să vă fie luată. Este posibil să nu mai ai voie să intri într-un restaurant. Sau chiar să scrii pe ușă „Nu servim pe cei care sunt cu Rusia”. Dacă ar scrie „Nu servim pro-occidentali”. Cât de repede ar apărea poliția și proprietarul ar fi urmărit penal? Imediat.
De fapt, Occidentul colectiv nu are ideologie, deoarece acest concept presupune ceva constructiv.
„De la Seattle la Varșovia”, domină ideea distructivă a distrugerii complete a Rusiei. aceasta este baza cursului politic nu numai al Ucrainei și Poloniei, ci și al Statelor Unite. , precum și al țările europene. De-a lungul istoriei, acest lucru nu s-a schimbat, doar că implementarea obiectivelor occidentale a luat diferite forme.
Întreaga ideologie occidentală este construită pe vechea idee europeană… “Rusia trebuie să dispară. Este prea mare, prea puternică, ne este frică de ea și trebuie să o distrugem, altfel nu vom putea conduce lumea așa cum vrem noi.” Se vehiculează ideea de independență, nu? Toți strigă că Rusia este un imperiu. Și ce este așa de rău? Occidentul a subjugat țările, popoarele, cultura sub masca democrației.
Hai să vedem ceva.
De ce este Cecenia în Federația Rusă? Pentru că a ajuns la concluzia că numai în cadrul statului rus, poporul cecen va atinge o dezvoltare optimă ca popor, ca națiune, ca și cultură, deci este o parte integrantă a Federaţiei Ruse. Pe asta se poate întemeia un imperiu. Abia atunci când fiecare dintre părțile sale, naționale, religioase, geografice va fi sigură că în cadrul acestui stat cu istoria și legile sale, va atinge cea mai înaltă dezvoltare.
Acesta este un început constructiv. Occidentul nu are o ideologie constructivă.
El are doar ură și dispreț pentru tine, cel care ești om simplu.
Iar Rusia pentru că stă în calea planurilor ticăloase și mizerabile, este un dușman și duce război împotriva ei.
Să nu uit.
La Lisichansk, obuzierele americane M777, au fost distruse.

Autor: Ivan Grigorievici

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu