Analize și opinii

FURTUNA TERORII – Manipularea Prin False Ameninţări Teroriste

TERRORSTORM (2006)
– A History Of Goverment Sponsored Terrorism (O Istorie a Terorismului Sponsorizat de Guvern)


“TERRORSTORM, este un film al incomodului jurnalist si producator de televiziune Alex Jones, prezinta adevaruri putin cunoscute: de-a lungul istoriei, elemente criminale din interiorul guvernelor au realizat atacuri teroriste impotriva populatiei lor, ca pretext al masurilor de subjugare. TerrorStorm dezvaluie modul in care, in ultima suta de ani, liderii occidentali au ucis in mod repetat proprii lor concetateni in timp ce au pretins a fi salvatorii lor. In acest scop au fost utilizate asa numitele operatiuni sub pavilion fals, ce sunt operatiuni efectuate sub acoperire de catre guverne, corporatii sau alte organizatii, concepute pentru a arata ca si cum ar fi efectuate de catre alte entitati. Numele este derivat din conceptul militar de zbor sub culori false, adica arborarea pavilionului unei alte tari, decat cea proprie.

TERRORSTORM examineaza 9/11 (11 septembrie), razboiul din Irak, atentatele din 7 iulie de la Londra, introducerea la nivel global a actelor de identitate electronice si apropiata invazie a Iranului, relevand conexiunile dintre aceste evenimente presupus separate. Documentarul exploreaza mintea occidentalului mediu studiind amanuntit acele sisteme de control care au fost create special pentru a-i tine constiinta prizoniera si ochii inchisi la realitatile lumii din jurul sau.

Oamenii ajunsi in pozitii de putere apartinand francmasoneriei cunosc foarte bine ca terorismul este sperietoarea perfecta pentru a convinge populatia globala sa renunte la libertati “in numele securitatii.” Planul vizeaza ca generatie dupa generatie oamenii sa isi incredinteze libertatea Imperiului masonic global al Noii Dezordini Mondiale, prin frica si manipularea induse de un razboi fara sfarsit impotriva unui inamic fantomatic.” – sursa: fymaaa.info

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu