Analize și opinii

Fost premier: ”Se vor fura voturi, dar nu pentru PNL, ci pentru partidul sistemului. Sistemul și-a făcut un partid: mă refer la USR!”

Victor Ponta a vorbit, duminică seara, la România TV, despre situația în care se află România, în opinia sa. Conform fostului premier, România e ”o țară ruptă”, la fel ca în 1940, pentru că toți vecinii noștri cu relații bune cu Rusia.

romania-sfasiata-620x264

Deputatul PSD e de părere că alegerile parlamentare din 11 decembrie vor fi fraudate pentru USR și nu pentru PNL. În plus, Ponta a vorbit despre ”mai marii de la București”, cei care i-ar duce pe președintele Klaus Iohannis și pe premierul Dacian Cioloș în SUA, la diverse întâlniri. Misterul mesajului fostului premier pare a se lega de serviciile secrete.

”România nu e ruptă, e distrusă. E mult mai grav. Suntem ca în 1940. Nu mai avem niciun vecin prieten. Turcia nu mai colaborează cu NATO, Bulgaria și-a ales un președinte care are opinii total diferite de ale lui Iohannis, Ungaria are relații bune cu Rusia, Moldova e cea mai mare pierdere. Ca țară suntem total defazați. Avem cei mai slabi conducători. Iohannis nu a învățat nimic, mai ales în politica externă, Cioloș nu e român, e bruxellez. Un român condus de Cioloș va merge la Bruxelles și i se va spune: deficit 3%, fără măriri de pensii, tăieri de taxe. Va face ce au făcut Boc și Băsescu. Dacă nu vreți să ne află în situația asta, trebuie să avem un guvern care să meargă la Bruxelles și să le spună că vrem măriri de salarii, pensii și diminuări de taxe.

Nu cred că pentru PNL se vor fura voturi, ci pentru partidul sistemului. Sistemul și-a făcut un partid. Ca să știe toată lumea mă refer la USR. Acum e un nou Front al Salvării Națiunale, al lui Nicușor și al lui Clotilde, e la fel ca în 89, trebuie să ne salveze.

Noi nu mai avem lanțul care funcționează cu America. Toți cei care sunt cu Iohannis și cu Cioloș au mizat pe victoria lui Hillary Clinton. Marii șefi de la București au relații doar cu democrații din America. Marii șefi care îi duc pe Iohannis și pe Cioloș prin America și care ne duceau și pe noi.”, a spus Victor Ponta la emisiunea moderată de Corina Drăgotescu la România TV.

Sursa: Stiri pe surse

Autor: Cristi Selaru

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Ce se intampla acum s-a mai intamplat si asta vara, si acum 4 ani, si acum 8… Mereu ne ducem la vot degeaba. Toti hotii se schimba intre ei, ticalosii ii acopera pe tradatori si toti sunt sprijiniti de alte javre cu ganduri de imbogatire. Am fost de mai multe ori si ne-am anulat votul. Dar asta nu a interesat pe nimeni… Au spus la stiri ca alegerile au vost valide ! VALIDE ! Fara sa mentioneze cati au anulat votul. Cred ca o metoda mai buna, mai aproape de firesc (asa cum simtim si noi cutitul mai aproape de os) este GREVA ELECTORALA. Adica nu mai mergem sa dam o fata de corectitudine unor scursori, si implicit, unui sistem care este impotriva noastra. Mai bine stam acasa. Sa se voteze intre ei, cei 2000-3000 de hoti si tradatori de frunte. Iar noi sa ne uitam la ei cum se vor zbate ca pestele pe uscat, cand toata lumea le va intooarce spatele !!!!

Abonează-te la newsletter