Analize și opinii

Finul lui Iohannis ne spune că Simona Halep e pesedistă, prost educată și că nu are simț civic

În spațiul public românesc apare domnul Marius Vecerdea, finul soților Iohannis și profesorul de tenis al doamnei Carmen Iohannis. Acesta este de ceva timp în război cu Ion Țiriac, care a câștigat președinția Federației Române de Tenis. Vecerdea îi contestă lui Țiriac dosarul de validare a mandatelor și îl acuză de înșelăciune.



Zilele trecute, Simona Halep și Sorana Cîrstea au făcut front comun pentru susținerea lui Ion Țiriac. Mai exact au postat pe conturile de Facebook un mesaj legat de situația de la Federație.

După postarea celor două sportive, Marius Vecerdea hotărăște să scrie și el pe Facebook un atac împotriva Simonei Halep:

”Dragă Simona, prin mesajul tău ca răspuns la postarea mea referitoare la sentințe ale justiției din România, constat cu îngrijorare că ai devenit la rândul tău victima pesedismului, acest comunism cu haine noi și că ai fost folosită într-un mod josnic pentru a mă ataca direct, dar mai ales pentru a amenința și a manipula noul Ministru al Sportului!

Te iert Dragă SIMONA și te tratez cu COMPASIUNE! Te înțeleg așa îi înțeleg pe toți sportivii care nu au acces la o EDUCAȚIE desăvârșita, la o EDUCAȚIE care sa producă oameni compleți cu INTEGRITATE și spirit civic NU doar campioni gen gladiatori crescuți doar pentru a arăta ca munca și doar munca, fără vreo iluminare spirituală este cea care prevalează și este folosită ca exemplu de urmat.”

Acesta îi explică campioanei de la Wimbledon  că este o victimă a pesedismului, că este prost educată că nu înțelege pe ce lume trăiește și că nu are spirit civic. Interesant totuși că el nu a câștigat niciodată nimic, nici în tenis și nici în afara lui și că singura lui carte de vizită este că nașul său este Iohannis.

Acest mediocru încearcă să deschidă ușile Federației Române de Tenis cu numele lui Iohannis în spate după spusele lui Ion Țiriac. ”Eu pe acest individ nu îl cunosc foarte bine, am vorbit cred că de două ori în viața mea cu dumnealui. Prima dată acum 4-5 ani, când a venit să schimbe federația, că a fost în America, n-am înțeles foarte bine, dar bun, nu înțeleg eu absolut tot. Pe de altă parte, este foarte adevărat, se prevalează totdeauna de faptul că este finul președintelui României.” – Ion Țiriac

Autor: Alexandru David

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu