Analize și opinii

Finalul Covid-19 – Guvernare globală, „tirania digitală” și agenda depopulării

Commuters wearing face masks as a preventive measure walk back home inside Shinagawa Station. The Japanese government has advised residents to avoid crowded places in the evenings due to the increasing numbers of Coronavirus Covid-19 infections after re-opening the economy. Daily life in Tokyo, Japan amid coronavirus crisis - 02 Jul 2020,Image: 539095451, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

„Acest tratat împotriva pandemiei, dacă va fi implementat, va schimba peisajul global și ne va lipsi pe tine și pe mine de unele dintre cele mai elementare drepturi și libertăți ale noastre. Nu vă înșelați,  Tratatul OMS împotriva pandemiei este un atac direct la suveranitatea statelor sale membre, precum și un atac direct la adresa autonomiei dumneavoastră corporale”  (Peter Koenig)

Există un sentiment de urgență. Este necesară o mișcare în masă la nivel mondial împotriva adoptării Tratatului privind pandemia.  Adunarea Generală a Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Adunarea Mondială a Sănătății (AMS), care reprezintă toate cele 194 de state membre, va avea loc la Geneva, în perioada 27 mai – 1 iunie 2024. În acea săptămână crucială, WHA este de așteptat să voteze controversatul „Tratat de pandemie” și noul Regulament internațional de sănătate revizuit (IHR, ultima revizuire 2005).

„Pandemia” Covid-19 și „ vaccinul” ARNm

Acești doi piloni strategici ai agendei covid-19 sunt:
– Blocarea: un act de război economic și social care a declanșat un proces mondial de sărăcire, marginalizare socială și disperare;
– „Vaccinul” ARNm Covid care a dus la o tendință de creștere la nivel mondial a mortalității și morbidității.

Fără precedent în istoria lumii, acești doi piloni strategici sunt în prezent esențiali în declanșarea unui proces de depopulare care indică în mod neșters crime extinse împotriva umanității. La momentul redactării acestui articol (iunie 2022) se administrează al patrulea test al „vaccinului” Covid-19, ceea ce duce la o creștere dramatică a numărului de victime.  Punerea în aplicare a agendei de depopulare necesită o structură represivă social de „guvernare globală” controlată de instituția financiară. Este nevoie, de asemenea, de un aparat de propagandă coeziv, în vederea impunerii acceptării sociale la nivel mondial . La rândul său, acest proces necesită dispariția instituțiilor guvernamentale reprezentative, împreună cu incriminarea sistemului judiciar.

Prima parte a acestui articol se concentrează pe „tirania digitală”,  și anume structurile „Guvernării mondiale”,   care urmează să fie implementate la sfârșitul lunii mai 2024, sub auspiciile Tratatului OMS privind pandemia.

Dacă ar fi adoptat, Tratatul ar trece peste autoritatea statelor membre OMS. Ar crea o bancă de date gigantică la nivelul întregii planete, și anume   „o entitate globală de guvernare a sănătății”, care face obiectul părții I a acestui articol. Articolul se concentrează pe „Agenda Eugenist Depopulation”,  rădăcinile sale istorice și implementarea sa la nivel mondial de către globaliști.

„Tirania digitală” și structurile „guvernanței mondiale” – Spre un stat polițienesc global digitaliizat 

Proiectul Worldwide QR Verification Code  pune bazele pentru instituirea unui „Stat polițienesc global digitizat” controlat de instituția financiară. Face parte din ceea ce regretatul David Rockefeller a intitulat „Marșul către Guvernul Mondial”, bazat pe o alianță de bancheri și intelectuali (vezi Michel Chossudovsky, Cap. XII)  Peter Koenig descrie codul QR ca: „un act de identitate complet electronic – care leagă totul cu tot ce are fiecare individ (înregistrări de sănătate, bancare, personale și private etc.)”.

Spre un sistem de monedă digitală la nivel mondial (CBDC)  

De asemenea, sunt în desfășurare consultări între Forumul Economic Mondial (WEF) și băncile centrale în vederea implementării unei așa-numite rețele de monedă digitală a băncilor centrale (CBDC). Potrivit lui David Scripac, „Un sistem de identificare digitală la nivel mondial este în curs de realizare. Scopul WEF – și al tuturor băncilor centrale [este] acela de a implementa un sistem global în care datele personale ale fiecăruia vor fi încorporate în rețeaua Monede digitale a Băncii Centrale (CBDC).

Software-ul pentru codul de verificare QR

La începutul anului 2022, OMS a semnat un contract major cu Deutsche Telekom T Systems pentru a dezvolta o aplicație și un software de verificare QR care urmează să fie aplicate la nivel mondial. Soluția software bazată pe coduri QR este programată să fie utilizată: „De asemenea, pentru alte vaccinări, cum ar fi poliomielita sau febra galbenă, a spus T-Systems într-o declarație… adăugând că OMS va sprijini cele 194 de state membre ale sale în construirea tehnologiei naționale și regionale de verificare”.

Potrivit „Deutsche Telekom IT Systems Comunique”, „Serviciul gateway al OMS servește și ca o punte între sistemele regionale ”, ceea ce implică în esență o structură globală coordonată de supraveghere QR, care supraveghează întreaga populație de pe Planeta Pământ. Și odată stabilit: va supraveghea „fiecare aspect al vieții noastre” , indiferent de locația noastră. „Poate fi folosit și ca parte a viitoarelor campanii de vaccinare și a înregistrărilor la domiciliu. „

Potrivit CEO-ului Deutsche Telekom Systems:  „Corona are stăpânire asupra lumii. Digitalizarea menține lumea în funcțiune”. Bill Gates a avut o relație de lungă durată cu fostul CEO al Deutsche Telekom, Rom Schneider, încă de la sfârșitul anilor 1990.

Urmărire

T-Systems a înființat anterior Serviciul Gateway al federației Europene (EFGS). Serviciul asigură că aplicațiile de urmărire corona ale statelor membre funcționează transfrontalier. Aplicația Telekom este clasificată drept „una dintre cele mai de succes aplicații de urmărire din lume”. Cine are stăpânirea lumii? O bancă de date gigantică referitoare la cei 8 miliarde de oameni ai planetei  este controlată de „Big Money”. Oamenii sunt etichetați și etichetați, e-mailurile lor, telefoanele mobile sunt monitorizate, datele personale detaliate sunt introduse într-o bancă de date gigantică „Big Brother”.

„Tirania digitală” necesită respingerea tuturor formelor de rezistență politică și socială.  Oamenii devin numere Ființele umane individuale sunt clasificate ca „numere” . Odată ce aceste „numere” sunt introduse într-o bancă globală de date digitale, umanitatea în întregime este sub controlul globaliştilor, şi anume The Financial Establishment.

Istoria, cultura și identitatea statelor naționale sunt excluse. Oamenii devin numere inserate într-o bancă de date globală. La rândul său, formularea proiectelor societale  (projets de société) la nivel național, local și comunitar este ștearsă. Social-democrație, socialism, libertarianism: sub guvernare globală, toate formele de democrație reprezentativă și luptă de clasă sunt precipitate în coșul de gunoi al istoriei.

„Progresiștii” ar trebui să înțeleagă cine se află în spatele acestui proiect hegemonic, face parte dintr-o agendă neoliberală,  este un final care distruge identitatea ființelor umane, distruge umanitatea. Este important să se organizeze o mișcare amplă de rezistență care să conducă la dezmembrarea definitivă a acestei agende diabolice, care este  încorporată în Tratatul de pandemie al OMS, sponsorizat  de Forumul Economic Mondial (WEF) și Fundația Gates.

Infamul tratat al OMS împotriva pandemiei este programat să fie adoptat la sfârșitul lunii mai 2024 În martie 2022, OMS a lansat un Corp de Negociere Interguvernamental (INB) cu mandat de a crea „Un Tratat Pandemic”, adică .  o entitate globală de guvernare a sănătății care ar trece peste autoritatea statelor membre OMS.

„Tratatul global pentru pandemie” ar acorda OMS putere absolută asupra biosecurității globale, cum ar fi puterea de a implementa identități digitale / pașapoarte de vaccin, vaccinări obligatorii, restricții de călătorie, blocări, asistență medicală standardizată și multe altele. Dacă va fi pus în aplicare, acest tratat împotriva pandemiei va schimba peisajul global și ne va priva pe tine și pe mine de unele dintre cele mai elementare drepturi și libertăți ale noastre. Nu vă înșelați,  „Tratatul OMS împotriva pandemiei” este un atac direct la suveranitatea statelor sale membre, precum și un atac direct la adresa autonomiei dumneavoastră corporale” ( Peter Koenig , iunie 2022).

Tratatul de pandemie  este legat de proiectul Codului de verificare QR al OMS și de vaccinul ARNm Covid-19. Legitimitatea atât a Tratatului împotriva pandemiei , cât și a Codului de verificare QR sub auspiciile OMS se bazează pe prezumția că presupusa „pandemie Covid-19 este reală” și că vaccinul ARNm constituie o soluție pentru stoparea răspândirii virusului. Fraude și „știință falsă”. Nu există pandemie

Care este legitimitatea, precum și știința din spatele acestui proiect diabolic?   Niciunul. Amplu confirmat : Nu este pandemie!  Presupusa pandemie de Covid-19 se bazează pe „știința falsă” (Michel Chossudovsky, cap. III). Atât Cadrul certificatului digital Covid al UE, cât și Codul de verificare QR al OMS se  bazează pe minciuni și invenții.

Tratatul Pandemic este „Ușa din spate” către „Guvernarea globală” și „Tirania digitală” Este sfârșitul „democrației reprezentative”

„…Lumea este acum mai sofisticată și mai pregătită să meargă către un guvern mondial. Suveranitatea supranațională a unei elite intelectuale și a bancherilor mondiali este cu siguranță de preferată autodeterminarii naționale practicată în secolele trecute” (David Rockefeller citat de „Aspen Times”, 15 august 2011).

Scenariul guvernanței globale impune o agendă de inginerie socială și conformare economică. Ea constituie o extensie a cadrului politicii neoliberale impuse atât țărilor în curs de dezvoltare, cât și țărilor dezvoltate.  Constă în eliminarea „autodeterminarii naționale” și construirea unei legături la nivel mondial de regimuri proxy pro-SUA controlate de o „suveranitate supranațională” (Guvernul Mondial) compusă din instituții financiare de top, miliardari și fundațiile lor filantropice”.

Scenariul guvernanței globale încearcă să impună o agendă de inginerie socială și conformare economică. Guvernul mondial preconizat de globalişti se bazează pe ascultare şi acceptare. Unul dintre obiectivele sale majore este realizarea unei Agende Mondiale de Depopulare. (Vezi partea a II-a de mai jos)

Depopularea și Istoria Eugeniei

Mișcarea eugenică contemporană sponsorizată de Forumul Economic Mondial (WEF) și de filantropii miliardari se bazează pe doi piloni strategici: blocarea Covid și vaccinul ARNm, care sunt instrumente de reducere a populației globale. Manipularea prețurilor la energie, care declanșează falimentele, precum și  războaiele conduse de SUA și NATO sunt, de asemenea, instrumente de depopulare.  Ceea ce trăim acum este fără precedent.

Agenda de depopulare de astăzi nu este deloc comparabilă cu mișcarea eugenistă care s-a desfășurat în SUA la începutul secolului al XX-lea. Eugenia la început s-a bazat pe legislația îndreptată împotriva unor grupuri specifice de populație cu așa-numitele „dizabilități de învățare sau fizice”: „Legea din 1907 a interzis intrarea oricărei persoane judecate „deficiente din punct de vedere mental sau fizic, astfel de defecte mentale sau fizice fiind de natură care ar putea afecta capacitatea unui astfel de străin de a-și câștiga existența”. A adăugat pe listă „imbecili” și „persoane slabe de minte”.

Până în 1938, 33 de state americane au permis sterilizarea forțată a femeilor cu dificultăți de învățare și 29 de state americane au adoptat legi de sterilizare obligatorie care acoperă persoanele despre care se credea că aveau afecțiuni genetice. Legile din America restricționau și dreptul anumitor persoane cu dizabilități de a se căsători. Peste 36.000 de americani au fost supuși sterilizării obligatorii înainte ca această legislație să fie în cele din urmă abrogată în anii 1940.” (Victoria Brignell)

Depopularea îndreptată împotriva țărilor lumii a treia

Inspirată de ideologia eugenistă, depopularea în perioada post-Al Doilea Război Mondial a devenit parte integrantă a Agendei Neo-coloniale . A fost încorporat cu grijă în principiile politicii externe a SUA, în mare măsură îndreptate împotriva așa-numitelor „Țări în curs de dezvoltare”.

Reamintim Memorandumul 200 al securității naționale al secretarului de stat american Henry Kissinger,  intitulat  „Implicațiile creșterii populației la nivel mondial pentru securitatea SUA și interesele de peste mări”.

Potrivit lui Kissinger (NSSM 200, 1974), „Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe față de Lumea a treia, deoarece economia SUA va necesita cantități mari și tot mai mari de minerale din străinătate, în special din țările mai puțin dezvoltate”.

Campania de vaccinare îndreptată împotriva țărilor din lumea a treia

În ceea ce privește țările din Lumea a Treia, depopularea a fost atent instrumentată prin vaccinuri. Proiectul „vaccinuri împotriva tetanosului” implementat sub auspiciile OMS-UNICEF a fost menit să „sterilizeze în secret femeile din țările sărace de pe întreaga planetă”.

Episcopii catolici din Kenya acuză două organizații ale Națiunilor Unite pentru sterilizarea a milioane de fete și femei sub acoperirea unui program de inoculare împotriva tetanosului sponsorizat de guvernul kenyan”. Bill Gates, care este acum în fruntea programului de „vaccin” ARNm al globaliştilor, a fost implicat în mod complex.

„Fundația Gates a fost dat în judecată de guverne din întreaga lume , Kenya, India, Filipine – și multe altele” (Peter Koenig,aprilie 2020)

Robert F Kennedy Jr., un apărător avid al drepturilor copilului și activist anti-vaccinare, a lansat în aprilie 2020 o petiție trimisă Casei Albe, prin care cere „Investigații la Fundația «Bill și Melinda Gates» pentru malpraxis medical și crime împotriva umanității” (Peter koenig).

 „În prim plan se află Bill Gates, care și-a declarat public interesul pentru „reducerea creșterii populației” cu 10-15%, prin vaccinare. Gates, UNICEF și OMS au fost deja acuzate în mod credibil că au sterilizat intenționat copiii kenyeni prin utilizarea unui antigen HCG ascuns în vaccinurile antitetanos”.

Agenda de depopulare a globaliştilor. „Ce să faci cu toţi aceşti oameni inutili?”

Pe urmele Memorandumului Național 200 al lui Henry Kissinger din 1974, globaliştii WEF consideră că Planeta Pământ este suprapopulată. Ei nu recunosc în mod oficial că mandatele Covid-19, inclusiv „vaccinul” ARNm, constituie mijloacele de reducere a populației lumii. „Vaccinul” este susținut în mod casual ca un mijloc de „salvare a vieților”. Protejatul lui Klaus Schwab, prof. Yuval Noah Harari, pune întrebarea „ce să faci cu toți acești oameni inutili?”.   Harari este un membru influent al Forumului Economic Mondial (WEF) care susține ideea de a crea o societate distopică gestionată de o mână de globaliști care vor domni peste fiecare ființă umană de pe pământ din ziua în care se vor naște ( Timothy Alexander guzman, iulie 2022)

Întâlnirea secretă din 2009 a „Clubul Bunului”. „Miliardarii încearcă să micșoreze populația lumii”

Retrospectiv la 25 aprilie 2009: Organizația Mondială a Sănătății (OMS), condusă de Margaret Chan,  a declarat o Urgență de Sănătate Publică de interes internațional (PHEIC) referitoare la pandemia de gripă porcină H1N1, care în multe privințe a fost o „repetiție generală” a Covid-19. pandemic. (Michel Chossudovky, capitolul IX).

Abia două săptămâni mai târziu, la începutul lui mai 2009, în apogeul „pandemiei” H1N1, filantropii miliardari s-au întâlnit cu ușile închise la casa președintelui Universității Rockefeller din Manhattan, această adunare secretă fiind sponsorizată de Bill Gates.  Ei se numesc „The Good Club”.  Printre participanți s-au numărat regretatul David Rockefeller, Warren Buffett, George Soros, Michael Bloomberg, Ted Turner, Oprah Winfrey  și mulți alții:  „Unii dintre cei mai importanți miliardari ai Americii s-au întâlnit în secret pentru a analiza cum ar putea fi folosită averea lor pentru a încetini creșterea populației lumii și pentru a accelera îmbunătățirea sănătății și educației” („Sunday Times”, mai 2009). Accentul nu a fost pus pe creșterea populației (adică Planned Parenthood) ci pe „Depopulare”, adică reducerea dimensiunii absolute a populației lumii.

Filantropii care au participat la un summit convocat la inițiativa lui Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, au discutat despre unirea forțelor pentru a depăși obstacolele politice și religioase din calea schimbării.

Stacy Palmer, editor al Chronicle of Philanthropy, a declarat că summitul a fost fără precedent. „Am aflat despre asta doar după aceea, întâmplător. În mod normal, acești oameni sunt fericiți să vorbească cauze bune, dar acest lucru este diferit – poate pentru că nu vor să fie văzuți ca o cabală globală ”, a spus el.

Un alt invitat a spus că nu a existat „nimic la fel de grosolan ca un vot”, dar a apărut un consens că vor sprijini o strategie în care creșterea populației va fi abordată ca o amenințare potențial dezastruoasă pentru mediu, socială și industrială.

„Este ceva atât de de coșmar încât toată lumea din acest grup a fost de acord că are nevoie de răspunsuri de mare creier”, a spus oaspetele. De ce toată secretul? „Ei au vrut să vorbească bogați cu bogați fără să-și facă griji că nimic din ei spun că va ajunge în ziare, imaginându-i ca un guvern mondial alternativ”, a spus el. („Sunday Times).

Luarea deciziilor este complicată și complexă. Rapoartele acestei întâlniri secrete din mai 2009 dezvăluie în mare măsură Narațiunea Depopulării . A fost una dintre numeroasele întâlniri similare (care sunt rareori obiectul mediatizării).

Ceea ce este semnificativ este intenția criminală a acestor „filantropi” miliardari de a depopula Planeta Pământ.

Declarația de depopulare a lui Bill Gates din 2010. Rolul „noilor vaccinuri”

A fost avută în vedere o „reducere” absolută a populației mondiale  la acea întâlnire secretă din mai 2009? Câteva luni mai târziu, Bill Gates, în prezentarea sa TED (februarie 2010) referitoare la vaccinare, a declarat următoarele:

„Și dacă facem o treabă foarte bună în ceea ce privește noile vaccinuri, îngrijirea sănătății, serviciile de sănătate a reproducerii, am putea reduce această [populația mondială] cu 10 sau 15 la sută”.

 „Reducerea absolută” a populației mondiale a lui Bill Gates 

Populația lumii în 2022 este de ordinul a 8,0 miliarde.  Propunerea lui Bill Gates este de a implementa o „reducere absolută” a populației lumii pe baza datelor din 2022  folosind „noi vaccinuri” este după cum urmează: O reducere absolută de 10% în 2022 ar fi de ordinul a 800 de milioane.  O reducere absolută de 15% a Populației Mondiale în 2022 ar fi de ordinul a 1,2 miliarde. Același grup de miliardari, care s-a întâlnit la „locul secret” din mai 2009, a fost implicat activ încă de la începutul crizei Covid în conceperea politicilor de blocare aplicate la nivel mondial, vaccinul ARNm și „Great Reset”, al cărui final de joc. este depopularea.  Crimele împotriva umanității sunt peste tot. Avem de-a face cu o cabală criminală care trebuie confruntă.

Criza Corona Mondială – lovitură de stat globală împotriva umanității 

Notă – Michel Chossudovsky analizează în detaliu modul în care acest proiect insidios „distruge viața oamenilor”. El oferă o analiză cuprinzătoare a tot ceea ce trebuie să știți despre „pandemie” – de la dimensiunile medicale la repercusiunile economice și sociale, fundamentele politice și impacturile mentale și psihologice.

„Obiectivul meu ca autor este să informez oamenii din întreaga lume și să infirm narațiunea oficială care a fost folosită ca o justificare pentru a destabiliza țesutul economic și social al unor țări întregi, urmată de impunerea „vaccinului” „mortal” COVID-19. Această criză afectează umanitatea în întregime: aproape 8 miliarde de oameni. Suntem solidari cu semenii noștri și cu copiii noștri din întreaga lume. Adevărul este un instrument puternic”.

Autor: Prof. Michel Chossudovsky

Sursa: https://www.art-emis.ro/analize/finalul-covid-19-guvernare-globala-tirania-digitala-si-agenda-depopularii

—————————————