Împușcarea lui Robert Fico, prim-ministrul Slovaciei, pe 15 mai, a fost o mișcare clară a forțelor ascunse din întreaga lume, care reprezintă finanțele globale, de a intimida toți politicienii și liderii și de a determina soarta umanității. Împușcarea prim-ministrului Fico a fost un act de război inconfundabil. Acest război a fost lansat în secret împotriva celor care au lucrat pentru a respinge infamul Tratat de pandemie al Organizației Mondiale a Sănătății, un tratat fals creat de organizații care se prefac a fi guverne, care oferă bogaților și puternicilor puteri nelimitate.O face prin crearea unor instituții multinaționale opace, conduse în secret, care uzurpă drepturile cetățenilor, ale guvernelor locale, ale statelor naționale și ale tuturor celorlalte instituții ale societății civile care refuză să se închine în fața păpușilor și cățelușilor care sunt sprijiniți de mâinile ascunse ale schimbatorilor de bani.

Tratatul OMS privind pandemia va face acest lucru în mod specific prin „Regulamentele internaționale de sănătate” revizuite care introduc o formă modernă de sclavie.  S-ar putea să nu înțelegem sau să fim de acord cu tot ce a spus și făcut prim-ministrul Robert Fico, dar ar trebui să fim clari cu privire la mesajul care ne-a fost transmis prin împușcarea lui. Slovacia a respins Tratatul privind pandemia și administrația prim-ministrului Fico a declanșat investigații privind corupția din jurul operațiunii Covid-19 , regimul de vaccinare și că acesta a cerut personal investigarea deceselor care au rezultat. din acele vaccinuri. Aceste măsuri au fost legate de eforturile de respingere a mandatelor globale de control al energiei și al economiei presupus pentru a preveni schimbările climatice, mandate care nu au ca scop protejarea mediului, ci mai degrabă să creeze dependență absolută de corporațiile multinaționale și bănci pentru supraviețuire, pentru toți cetățenii lumii.

Asasinarea prim ministrului Fico este un act de război similar cu împușcarea arhiducelui Franz Ferdinand al Austro-Ungariei la 28 iunie 1914, în urmă cu aproape exact 110 ani, la Sarajavo, chiar în sudul Slovaciei. Acest eveniment este legat atât de eforturile globaliste de a distruge societatea civilă și de a-i transforma pe toți locuitorii pământului în sclavi, cât și de luptele naționaliste dintre statele N.A.T.O. precum Germania, Marea Britanie și S.U.A. și Rusia și aliații și asociații săi. Nu știm încă întreaga poveste, dar putem fi siguri de vechea zicală, că toate războaiele sunt războaie ale bancherilor.

Creșterea canceroasă a băncilor de capital privat și de investiții care a capturat guvernul Statelor Unite și care reprezintă o mână dintre cele mai bogate familii a trecut din nou Rubiconul în campania sa de distrugere a umanității și putem fi siguri că reușesc. clar pentru întreaga lume prin acest atac că orice personalitate politică care îndrăznește să se opună campaniei lor de a impune sclavia universală pe care o va afecta prin preluarea controlului asupra proviziilor de alimente, energie, transport, informații, bani și pământ – și combinând această operațiune cu controlul minții umane prin divertisment și știri fără minte, iar corpul uman, prin vaccinuri și alimente, va fi extirpat.

Mă uit în jur la ceilalți candidați la președinție, așteptându-mă să recunoască pericolul inerent acestei declarații de război, sperând că vor denunța această crimă, că îi vor expune scopul și că vor fi alături de mine împotriva guvernării finanțelor globale. Dar, din păcate, acest atac a avut, până acum, efectul intenționat de a crește și mai mult lașitatea deja uriașă a politicienilor. Totuși, asta nu va dura!

Vorbesc cetățenilor Statelor Unite și cetățenilor lumii.

Concetățenilor mei din Statele Unite ale Americii, le fac apel la toți să recunoașteți această declarație de război pentru ceea ce este: un război al puținilor împotriva umanității însăși. Trebuie să ne ridicăm împotriva acestei reguli de către o mână de bogați pe iahturile lor, insulele lor private și avioanele lor cu reacție și trebuie să respingem forța lor de a ne distruge corpurile prin acorduri internaționale false care neutralizează statele națiuni precum Tratatul O.M.S. privind pandemia.

Asta înseamnă că întregul nostru sistem de apărare și informații trebuie transformat, reconstruit din temelii, începând de astăzi, pentru a apăra cetățeanul și a rezista opresiunii de către cei puternici. Nu contează dacă va fi doar o mână de curajoși care vor conduce prima încărcare împotriva șanselor mari. Mergeți înainte cu curaj și transformați prin actele voastre curajoase chiar firmamentul care adăpostește viețile noastre umile.

Securitatea și apărarea nu vor mai consta în protejarea profiturilor pentru cei bogați și puternici sau în promovarea băncilor și corporațiilor multinaționale asupra cetățenilor și asupra naturii însăși. Amintiți-vă că majoritatea băncilor și corporațiilor multinaționale din spatele acestor atacuri, deși pot părea a fi „americane”, sunt de fapt încorporate în străinătate, plătesc taxe puține sau deloc, iar stocul lor este deținut de puținii bogați, psihopați care nu au decât dispreț pentru guvernanța locală și suveranitatea. De ce ar trebui copiii noștri să-și vărseze sângele, sau sângele altora, pentru a genera profituri pentru cei puțini pe cheltuiala noastră?

Nu, securitatea trebuie să vizeze în întregime protejarea minții, a trupurilor, a autonomiei intelectuale și a integrității spirituale a cetățenilor țării noastre în conformitate cu cuvintele și importanța Constituției. Asta înseamnă, colegi soldați, că vi se încredințează să apărați poporul, nu bogații, și înseamnă că acele ordine care vă încredințează să promovați sau să apărați regimul totalitar al pandemiei trebuie respinse și, atunci când este necesar, un nou lanț de trebuie înființată comanda care să reprezinte poporul în conformitate cu Constituția. Voi, colegi militari, ați jurat că veți apăra Constituția și, prin ea, cetățenii noștri. Nu există niciun cuvânt despre „Organizația Mondială a Sănătății” deținută în mod privat, miliardari, bănci de investiții, capital privat sau partidele Democrat și Republican care să fie găsite nicăieri în Constituție.

Odată ce suntem clari că Statele Unite sunt o republică constituțională care raportează cetățenilor într-o manieră democratică, atunci vom fi gata să curățăm casa, să tăiem toate legăturile cu interesele financiare care au preluat părți largi ale guvernului nostru și să răspundă eficient împotriva războiului asupra suveranității umane reprezentat de acest atac asupra unui om politic individual. Atacuri similare au loc chiar acum și în Statele Unite.

Cetăţenilor lumii, le cer cooperare. Trebuie să formăm o alianță internațională împotriva acestui tehnofascism în plină desfășurare și trebuie să luptăm pe toate fronturile împotriva acestor puteri care se străduiesc să reducă cetățenii la idiot prin educație prostească și jurnalism insipid și să-și pompeze corpurile pline de otrăvuri folosind alimente, băuturi. , medicamentele și chiar aerul pe care îl respirăm. Trebuie să facem asta fără să ne rugăm operatorilor politici înțelepți care ne-ar păcăli să ne alăturăm mișcărilor care sunt controlate de aceleași interese financiare care ne-ar măcelări.

Alăturați-vă cu noi astăzi, nu ca parte a unui sistem de alianță corupt care aduce profituri negustorilor morții, ci mai degrabă ca parte a unei alianțe a cetățenilor pământului, de pretutindeni, care susțin adevărul, libertatea, suveranitatea și pentru integritatea intelectuală, spirituală și corporală a cetățeanului la fiecare nivel.

Alăturați-vă mie, alăturați-vă nouă, în condamnarea acestui atac asupra prim-ministrului Robert Fico și, de asemenea, alături de mine în organizarea următoarei etape a rezistenței cetățenilor pe baza celui mai sacru text al Americii, Declarația de Independență. Acea Declarație de Independență afirmă, bazată pe legea naturală care datează din trecutul îndepărtat al umanității: „Când un lung șir de abuzuri și uzurpiri, urmărind invariabil același obiect, evidențiază un plan de a reduce cetățenii sub despotism absolut, este dreptul cetățenilor, este datoria lor, să arunce un astfel de guvern și să ofere noi paznici. pentru securitatea lor viitoare”.

Autor: Emanuel Pastreich, S.U.A

Sursa: https://www.art-emis.ro/analize/coruptia-si-criminalitatea-tratatului-de-pandemie-o-m-s

Notă – Emanuel Pastreich a fost președinte al Institutului Asia, un think tank cu birouri în Washington DC, Seul, Tokyo și Hanoi. Pastreich este, de asemenea, director general al Institutului pentru Medii Urbane Viitoare. Pastreich și-a declarat candidatura la președintele Statelor Unite ca independent în februarie 2020.