Analize și opinii

Elena Radu: “Apel către politicienii care dețin funcții publice și demnităţi”

Sunteți oameni politici si e normal sa va urmăriți și interesele personale, fiind an electoral și fiind interesați sa obțineți noi mandate.
Însă, domnilor și doamnelor nu uitați ca azi dețineți o funcție în stat pe care v-ați asumat-o și v-ați asumat atribuțiile aferente.
In calitatea dvs de “om de stat”, deținător al unei demnități sau funcții publice, dvs. trebuie sa va ocupați de strategiile naționale, modalitatea în care funcționează sau nu statul roman.
Statul roman nu funcționează demult, iar azi ne confruntam cu probleme grave în toate segmentele care fac parte din statul roman ca mod de organizare și funcționare, fiind în pericol.
Funcționarea statului roman este deficitara ca urmare a faptului ca ati uitat de politica de stat, axandu-va numai pe politica în interes personal.
In “Organizația statul roman” dvs aveți funcții de conducere și decizie.
Este impetuos necesar sa lăsați deoparte azi “organizația partidul” și sa va ocupați de cealaltă funcție a dvs din “organizația statul”, funcție pe care ați ignorat-o mult timp.
Fara “organizația statul”, “organizația partidul” nu exista!
Asa ca este cazul sa va axați pe politica de stat și sa va apucați de analize pe bune a problemelor cu care se confrunta “organizația statul” pentru a deveni funcțională, ca se îndreaptă cu pași repezi spre faliment.

Autor: Elena Radu