Analize și opinii Cultură și Familie

Dragos Coste, USR: ”Românul e o fiinţă înapoiată. Un animal hulpav. Reinstauraţi securitatea. Poporul vrea sânge.”

Jignire socantă la adresa românilor! Dragos Ioan Coste, candidat USR la Senat, vrea votul românilor, dar într-o postare mai veche de pe Facebook aduce jigniri inimaginabile la adresa acestora, potrivit Sokant.ro.

dragos_coste-696x558

Mai mult, Dragos Ioan Coste, candidatul USR, consideră că România trăieşte în Evul Mediu, iar românul e o fiinţă înapoiată, care se ghidează încă după regulile şi mentalitatea de acum sute de ani, numindu-le „tradiţii şi obiceiuri”.

Dragos Ioan Coste îndeamnă să i se explice românului, “acestui orientat împuţit şi bun de nimic, că dacă doar cu forţa şi cu ameninţările se poate schimba situaţia, sunteţi dispuşi să o faceţi”. În plus, el solicita reintroducerea pedepsei cu moartea.

“Romania – o cumetrie generalizata. O tara care traieste inca in Evul Mediu, pe vremea boierilor, mosierilor. Suntem in urma cu 300 de ani fata de restul planetei. Suntem niste primitivi, niste trogloditi. Vai si amar. Si asta nu e doar in politica ci si in viata de zi cu zi. Romanul e o fiinta inapoiata, care traieste inca dupa regulile si mentalitatea de acum sute de ani, numindu-le „traditii si obiceiuri” si respectandu-le pana si in ziua de azi. E un mamifer biped pentru care conteaza doar nevoile primare. Un animal habotnic si hulpav.

Pana si putinii care au o sclipire de educatie si nu sunt total agramati (asa cum sunt 80 la suta dintre absolventii de studii „superioare” – care in mod normal nu ar fi trebuit sa ajunga nici macar la liceu) se „trag” tot din familii in care barbarismele de genul mersului la popa si pupatul moastelor, nuntile, botezurile si inmormantarile tipice de neam prost, lipsite de orice fel de bun-gust si decenta, ascultatul manelelor si popularei, infulecatul de mici si bere, preacurvitul si violenta fizica, macismul si prostia bruta – sunt inca regasite.

Unii promoveaza aceste tare ereditare romanesti sub numele de „conservatorism”, asigurandu-ne de credibilitatea unui asa zis model civic iudeo-crestin european. Ce cretinisme ! Ce dobitoci ne conduc ! Avem nevoie de schimbarea din temelii a sistemului legislativ, indeosebi pe partea de justitie, educatie si economie. Avem nevoie reala de reintroducerea pedepsei cu moartea pentru evaziune fiscala in forma agravata.

Ce-mi pasa mie de talentele si virtuozitatea unor neica-nimeni, fosti strungari, maistri si alte saracii care din fosti membri PCR au ajuns boieri pe plantatia de negri a Romaniei ? Ce-mi pasa mie, ca cetatean, de „interesele de partid” al unor curve si al unor frustrati bolnavi de Dunning-Kruger ? Vreti schimbare cu adevarat ?

Lasati centrismele care inseamna „va aburim in moderatie” si asumati-va brutalitatea curateniei generale. Nu va pricepeti cum sa spuneti ca intr-o lume civilizata si corecta dpdv politic nu puteti trimite in puscarie sau la moarte parlamentarii ? Reinstaurati securitatea, stati cu ochii pe ei ca pe butelie! Ne-am saturat de inchisoare cu suspendarea, de pedepse de 2 ani de puscarie, de neconfiscarea averilor.

Nu aveti dovezi ? Introduceti legea responsabilitatii parlamentare. Daca dupa 4 ani nu ai facut ce ai promis – la puscarie alti 4 ani. Redeschideti dosarul Revolutiei, analizati fiecare zi, luna si an postdecembriste, vedeti cine a furat. Bagat-i pe toti la munca silnica, construiti penitenciare noi, ca e nevoie, in tara unde toata lumea FURA si ulterior se scuza ca „salariile sunt mici”, „nu am parte de atentie daca nu dau spaga”, „nu am ce face ca imi mor copiii de foame”, „fur software pentru ca nu am variante mai bune”.

Explicati-i romanului, acestui orientat imputit si bun de nimic, ca daca doar cu forta si cu amenintarile se poate schimba situatia, sunteti dispusi sa o faceti.

Poporul vrea sange, vrea responsabilitate, vrea miscari tectonice in politica, vrea oameni priceputi, curajosi, inteligenti si mai ales cu viziune si potential coagulator al maselor”, a scris printre altele pe Facebook, Dragos Ioan Coste. Trebuie spus că postarea a fost pusă pe grupul Miscarea Populară (formaţiunea lui Traian Băsescu) în 2013. O reacţie de la Nicuşor Dan este binevenită.

P.S. – La scurt timp după publicarea articolului postarea respectiva nu s-a mai putut accesa. Capturile raman.

dc

Sursa: Sokant.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

Abonează-te la newsletter