Analize și opinii

Dragomir Daniel Tiberivs: “Vă mai aduceţi aminte “delegaţia de DIPLOMAŢI” a Ucrainei la “negocierile de pace” de anul trecut?”

Vă mai aduceţi aminte “delegaţia de DIPLOMAŢI” a Ucrainei la “negocierile de pace” de anul trecut?
Haideţi să-i luăm puţin la puricat:
– Reznikov, avocat, a apărat o mulţime de firme corupte din Ucraina (cea mai coruptă ţară din Europa) şi e desemnat ministrul Apărării fiindcă a făcut armata şi a terminat cu gradul de sergent. Super-calificat.
– Mykola Tochiyskiy, ministru de externe, omul europenilor, legături strânse cu Belgia, acuzat de Rusia şi Siria că a facilitat transferul de luptători jihadişti ISIS către Belgia şi Franţa şi aceştia au scăpat de judecată pentru crime de război comise în Siria. N-are nimeni ce să-i facă e protejat de la cel mai înalt nivel.
– Andrei Kostin, procuror-şef la DNA-ul ucrainian, garantul distrugerii capitalurilor autohtone ucrainiene sub pretextul luptei anti-corupţie şi însărcinat cu pavarea drumului marilor corporaţii (BlackRock, JP Morgan, etc.). La el cereţi dovezil din laptopul lui Hunter Biden despre afacerile fostului vicepresedinte Joe Biden în Ucraina, cereţi şi veţi primi. Glumesc, nu vedeţi nimic.
– David Braun, evreu georgian, afacerist, student la Open University a lui George Soros, asta spune cam totul.
– Rustem Umerov, uzbek, implicat în mafia imobiliară (afaceri cu dezvoltatori imobiliari turci pentru construirea a peste 1000 de apartamente în Ucraina), bănuit că a supravegheat laboratoarele biologice americane în estul ucrainian unde au făcut experimente pe oameni. În prezent cadorisit cu funcţia de şef al FPS-ului ucrainian (fondul proprietăţii de stat, adică fabrici, uzine, întreprinderi ce urmează a fi date corporaţiilor occidentale).
De menţionat că doi din foştii şefi ai FPS-ului ucrainian imediat după “revoluţia Maidan” (lovitura de stat din 2014) au fost găsiţi, coincidenţă, decedaţi mortal prin sinucidere. Că aşa se lucrează în Ucraina dacă nu ştiaţi: oamenii-cheie se sinucid de capul lor.
Cam asta a fost delegaţia de “diplomaţi” cu şapcă a ucrainienilor: doi georgieni, un uzbek, trei evrei şi-un ucrainian get-beget. Dacă am uitat pe cineva să mă scuzaţi.

Autor: Dragomir Daniel Tiberivs

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu